1001 REMEDIES natúrkozmetikumok

Természetes ápolás és modern aromaterápia

A 1001 REMEDIES egy angol, aromaterápiás és kozmetikai termékeket gyártó márka, amelynek francia gyökerei vannak. Az anyai szeretetből és gondozásból fakadó modern termékeket, hagyományos receptúra alapján állítják elő - az egyensúly és a jóllét érdekében a gyorsan változó világunkban.

Marken / 1001 REMEDIES

1001 REMEDIES: 1 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

Amikor Sofia, a márka alapítója Londonba költözött Párizsból a lányával, szükségét érezte, hogy a lánya a jóllét, a természet és a hitelesség világában nőjön fel. A nagybátyja - gyógyszerész - házi gyógymódjait és aromaterápiás formuláit alapul véve egy ismert francia aromaterápiás laboratóriumba ment el dolgozni. A célja az volt, hogy az ismert hagyományos, egzotikus összetevők, a legmodernebb tudomány, valamint a párizsi "Je ne sais quoi" kombinációjából, elkészítse a nagybátyja házi gyógymódjainak korabeli változatát.

A legkiválóbb minőség biztosítása érdekében a fenntarthatóság és a bio gazdálkodás ugyanolyan fontos, mint a jól ismert francia laboratóriumokkal való együttműködés. A modern idők mindennapi jóllétének eléréséhez az 1001 REMEDIES fenntartható módon ötvözi a generációk aromaterápiás ismereteit az innovatív, tudományos információkkal.

A környezetvédelem szintén egy központi kérdés: a természettel együtt dolgozva, nem pedig ellene. Ezért a csomagolások esetében gondosan odafigyelnek a fenntarthatóságra és az újrahasznosíthatóságra. Ugyanakkor az etikailag korrekt és fair kereskedelem is nagyon fontos. Így az 1001 REMEDIES támogatja a fiatal lányokat egy kezdeményezés - EFA Marocco - által, valamint a nőket az argánolaj-termelésben az UCFA-n keresztül.

Az 1001 REMEDIES termékek:

  • Peta-minősített
  • Vegán
  • Franciaországban készült
  • Peszticid, parabén, ftalát, szintetikus színezék és illatanyagmentes