AKANE Natúrkozmetikumok

Alma és almalevél kivonat alapú természetes ápolók

A francia AKANE márka az alma antioxidatív erejét biztosító bio minősített natúrkozmetikumokat kínál. Az ázsiai szépség-rituálék és a bőrápolás holisztikus megközelítése ihlette innovatív, kiváló minőségű kozmetikumok.

Marken / AKANE

AKANE: 19 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A párizsi Montmartre kerületben kifejlesztett kozmetikumok a Héraultban készülnek. A családi vállalkozás elsősorban a helyi beszállítókkal és gazdálkodókkal folytatott partnerségekre koncentrál - az alma és az almalevél a francia Corrèze városából származik. Az AKANE kiváló minőségű francia ápolókat kínál, amelyet a távol-keleti kozmetikumok kifinomult, érzéki, holisztikus megközelítése és szépségápolási rutinjai inspiráltak.

A termékek fő összetevője az Akane alma - Primerouge vagy Tokyo Rose néven is ismert. Kiegyensúlyozott ízéről és fehér gyümölcshúsáról ismert. Az AKANE Oléoactif hatóanyag-koktélhoz a gyümölcs olaj kivonata és az az alma levele kerül felhasználásra. Ez nemcsak antioxidánsokban gazdag, mint például a polifenol-kvercetin és a sieboldin, hanem a felhasznált vadrózsaolajnak köszönhetően bőrvédő omega-zsírsavakban is.

Az AKANE termékek:

  • ECOCERT & Cosmébio minősítettek
  • természetesen tiszta illatanyagokkal illatosítottak
  • parabén, ásványolaj, PEG és szilikon mentesek
  • SLS / SLES, EDTA és fenoxietoetanol mentesek
  • állatokon nem teszteltek - nem exportálják Kínába sem
  • Franciaországban előállítottak