Balm Balm minősített bőrápolók

Kiváló minőségű, bio minősített balzsamok és olajok - Balm Balm!

Marken / Balm Balm

Balm Balm: 49 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A brit Balm Balm márkát Glenda Taylor 2005-ben alapította - aromateraputa, parfümgyártó és natúrkozmetikai tudományos tanácsadó. A 100%-ban bio minősített márka kiváló minőségű, Soil Association-minősített natúrkozmetikumokat kínál elérhető áron.

A cég egy családi vállalkozás, amely termékeihez kizárólag újrahasznosítható csomagolást és FSC tanúsítvánnyal rendelkező kartonokat használ.

A Balm Balm termékeket az átláthatóság és az egyértelműség jellemzi. Az ápolók csak tiszta összetevőket tartalmaznak, nem természetes, rejtett anyag mentesek! 100% természetes és biológiai.

A Balm Balm balzsamok vízmentes készítmények, amelyek tartósításához semmilyen petrolkémiai anyag nem szükséges. Ezáltal a lehető legnagyobb természetességet, valamint a legjobb bőrre gyakorolt hatást biztosítják.
Az olajok arányától függően: szilárdabb textúra (ajakbalzsamok) vagy lágyabb (arc- és testápoló termékek). A terméket lehetőség szerint inkább hideg helyen tárolja, mivel állaguk körülbelül 32 ° C -tól folyékony. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a termék rossz, hanem a kozmetikum természetesességére utal. Amennyiben a terméket rövid időre a hűtőbe helyezi, az állaga visszaállítható.

Minden Balm Balm kozmetikum:

  • Soil Association-minősített
  • Leaping Bunny-minősített, ezáltal garantáltan állati kegyetlenség mentes
  • A cég Real Beauty Manifesto logóval ellátott
  • Teljesen természetes