A megfelelő ellátás a szemnek

A szem körüli bőr célzott támogatást igényel. A szokásos nappali vagy éjszakai krémek nem alkalma erre, mivel nem hatolnak be elég gyorsan. Mivel a szem mindig részt vesz az arc mimikáiba, ezért kis ráncok (mimikai ráncok) alakulhatnak ki. A zsírszövetek és a faggyúmirigyek nem tudják rugalmasan tartani.

A szépség kommunikáció, nevetés, kacsintás! És ez nyomot hagy maga után. Az érzékeny szemkörnyék gyorsan elveszti rugalmasságát, mivel rendkívül vékony.

Az Ecco Verde megtalálta a szemének megfelelő ápoló termékeket. A Weleda Vadrózsa kisimító szemkörnyékápoló erősíti és védi az érzékeny szemkörnyéki területet, élénkítő hatású, valamint csökkenti a szem körüli duzzanatokat.

Szintén Weleda: Gránátalma bőrfeszesítő szemkörnyékápoló. Különösen az érettebb szemre, regenerálja és élénkíti az érzékeny bőrt a szem körül.

A PHB Ethical Beauty 3 csodálatosan ápoló szemgélje minden bőrtípusra.

Ha egy olcsób terméket keres, akkor az Antipodes Kiwi-magolaj szemkörnyékápoló a megfelelő az Ön számára! A hatékony krém C vitaminban gazdag, javítja a sérült szöveteket, hűsít és nyugtató hatású.

A megfelelő termékekkel megelőzhető a szemkörnyék idő előtti természetes öregedési folyamata. Fontos: használja naponta reggel és este, vigye fel óvatosan belülről kifelé haladva!