Bio Marina - A lélek szépsége

Bio Marina - A lélek szépsége

A Bio Marina kozmetikai vonal kifejezetten a haj, a test és az arc ápoláshoz kifejlesztett. Ezek a termékek környezetbarátok, ökológiaiak és vegánok. 

A Bio Marina filozófiája a fenntartható és holisztikus szépség, amely természetességet sugároz. A Bio Marina közvetlen és őszinte, amely natúrkozmetikai élvezetet biztosít. A termékek támogatják a természetes szépséget - harmónia, kapcsolat és egyensúly.

Marina azt mondja: "Szeretem a régi alkimisták ötleteit, akik a nyersanyagból valami finomat készítenek, így a Bio Marina által tökéletes szépséget biztosítanak .."

Csomagolás

A Bio Marina víziója, hogy a fenntarthatóság valóban szükségszerű, valamint eredményes, gyümölcsöző és szórakoztató. Egy szakértő csapat segítségével klasszikus, nőies, harmonikus és vicces képekkel látták el kozmetikumaikat.

A Bio Marina az illatok széles palettáját kínálja, amelyek teljesen természetes eredetűek és követik a fogyasztók igényeit. Illatjegyek: friss, ámbra, citrus, virág, enyhén fás jegyek, fűszeres, néha egy csipetnyi tengeri illattal.

A Bio Marina legújabb termékei a hajsorozathoz tartoznak, amelyek nem csak a hajat, hanem a fejbőrt is ápolják. Ez a sorozat három samponból áll: az egyik gyakori használatra, a másik revitalizációhoz, a harmadik pedig a faggyú kiegyensúlyozásához alkalmas. A kínálat egy revitalizáló kondicionálóval és a “Light-up” olajjal kiegészített.

Az összetevők gondosan kiválasztottak, amelyek megfelelő állagot és viszkozitást biztosítanak.
A termékekben található inulin megfelelő hidratálást biztosít. Ezenkívül csökkenti a haj elektrosztatikus töltését, így könnyebben fésülhetővé válik.

A kínálat

Protecting sampon: Tápláló hatóanyag komplex: A bio jázmin kivonat tonizálja a fejbőrt, valamint védő hatású és erősíti a haj természetes ragyogását. A málna optimális gyakori használat esetén.

Restructuring sampon: A golgotavirág kivonat hidratáló, védő és tápláló hatású. A lenmag kivonat és a damaszkuszi rózsa ragyogó fényt biztosítanak.

Balancing sampon: A Helichrysum és a Viola tricolor kivonat keveréke szabályozza a faggyútermelést.

Ehhez a termékcsaládhoz tartozik még:

Going Deep! Restructuring kondicionáló: Ez a kondicionáló ideális a száraz, matt, festett és kezelt haj ápoláshoz. Teltséget, erőt és fényt biztosít. Napraforgó-ceramid, bio rizs kivonat, bio golgotavirág-gyümölcs kivonat és bio jázmin virág kivonat hatóanyag komplex-szel.

Light up! Brightening száraz olaj: A száraz olaj innovatív formulája kókuszolajban és cukorészterben gazdag. Javítja a fésülhetőséget és ápol anélkül, hogy megterhelné a hajat.

Mire vársz még? Gyere és fedezd fel a Bio Marina legújabb termékeit!