Biolu Cosmetics - Új termékcsalád

Biolu Cosmetics - Új termékcsalád

Az összes Biolu termék teljesen újra lett tervezve, mind összetételében, mind megjelenésében.

Az új botanika hatóanyagok kutatása által új hatóanyagok kerültek felfedezésre. Az Olivaeris a Biolu-Labor újdonsága. Ez egy egyedülálló fitokomplex, amely bio olívalevélből származó polifenolokkal gazdagított. A toszkán Olea europaea fajtából származik, amely kiváló minőségű hatóanyagokban gazdag és nagy arányban tartalmaz polifenolokat. Az új Biolu kivonási folyamat a legújabb tudományos tanulmányok szerint kifejlesztett, amelynek segítségével az összes hatóanyag megőrzi pozitív tulajdonságait.

Mik a polifenolokat és milyen tulajdonságaik vannak?

A polifenol kifejezés számos heterogén molekulát takar, amelyek magas koncentrációban a gyümölcsökben, mint áfonya, ribizli, szőlő, valamint nyövényekben, mint az olajfa, van jelen.

A polifenolok jók a test számára, mivel kiemelkedő antioxidatív tulajdonságokkal rendelkeznek. Segítenek a szabad gyökök elleni küzdelemben és hatékonyak a sejtöregedéssel szemben. Ezenkívül gyulladáscsökkentő hatásúak és stimmulálják az immunrendszert. Kozmetikai előnyei:

  • Lelassítja a szabadgyökök képződését, amelyek a bőr öregedéséért felelősek.
  • Védelmet nyújt az UV-sugarak okozta károkkal szemben.
  • Hatékony a ráncképződés ellen.
  • Anti-aging hatású.
  • Ellensúlyozza a hialuronsav lebontását, amely a bőr rugalmasságáért fellős.
  • Ápolja és védi a hajat

Miért Olivaeris?

Annak ellenére, hogy a mediterrán étrend alapvető eleme az olívaolaj, előnyei nem igazán érvényesülnek, mivel az olaj csak kis mennyiségben tartalmaz polifenolokat. Az aktív polifenolok körülbelül 99% -a az olaj nyerése során elveszik.

Az olajfa bőség polifenol-tartalmáról ismert, ami erős antioxidáns hatást és számos előnyt biztosít. Ez a vegyület csak az olívában található meg. Ez teszi az Olivaerist olyan értékessé.

Analitikai vizsgálatok az olajfa friss leveleinek magas polifenol-koncentrációját mutatták ki. Sokkal nagyobb, mint az olívaolajban található koncentráció.

Olivaeris Polifenolok

A Biolu értékes polifenol-forrásként választotta a leveleket, mivel az olívaolaj gyártása során ezek elvesznek. A levelek begyűjtésének időszaka, amikor az olíva teljesen érett, ezáltal a legjobb minőséget és a legmagasabb hatóanyag-koncentrációt biztosítva.

A kivonáshoz meleg víz és glicerin keverékét használják. Ez az eljárás a polifenol-vegyületek magas hatékonyságát biztosítja. Ezen túlmenően, ez biztonságosabb és a végtermék számára jobb bőrkompatibilitását biztosít.

Mik a főbb jellemzői ennek a termékcsaládnak?

Az összes termék az olasz Egyesület Bio-Mezőgazdasági Szervezet (AIAB) által minősített. Vegánok és nikkelre teszteltek.

Milyen termékek állnak rendelkezésre?

A kínálatban 12 test- és hajápoló termék található. Minden termék speciális, organikus növényi kivonatokkal gazdagított, amelyek egyedi hatásai az összes termékkel összehangoltak. Az ápolók természetes illóolajokkal illatosítottak, amelyek egyedi illatjegyeket képeznek.

A Biolu kozmetikai vonal kínálatában habfürdők, szappanok, arctisztítók és tusfürdők találhatóak. Ehhez jönnek a zsíros hajra és korpásodás elleni samponok, a hidratáló érzékeny bőrre, valamint a babápoló termékek.