Gazdag hidratáló száraz bőrre: Farfalla Intense Moisture bőrápoló vonal

Gazdag hidratáló száraz bőrre: Farfalla Intense Moisture bőrápoló vonal

A Farfalla Intense Moisture bőrápoló vonal esetén minden az úgynevezett feltámadás növény körül forog. Ez egy sivatagi növény, amely akár heteken keresztül képes víz nélkül meglenni. Erre a nedvesség tárolásával képes. Ezt az elvet használja ki a Farfalla Intense Moisture ápoló vonala is. Tartósan hidratálja a bőrt, így megelőzi a feszült érzést. Az Intense Moisture ellazítja és tartósan ápolja a bőrt.

Intense Moisture tápláló hidratáló maszk

A Tápláló hidratáló maszk a mi kedvencünk. Az éjszaka folyamán, alvás közben feltölti a nedvességraktárat. Ezért a feltámadás növény kivonata a felelős. Gélszerű textúrájának segítségével és kellemes mandarinolaj, tömjén és sárgarépamag illatával megújítja a bőrt. A hatás már 15 perc után látható. A bőr simább, finomabb és teltebb lesz. A lemosás során finom hab keletkezik, amely bársonyos érzést biztosít a bőrnek. A maszk alkalmazható a nappali vagy az éjszakai krém helyett is. Nagyon száraz bőr esetén a maszk alkalmazása előtt használhatja a Könnyű hidratáló folyadékot. A bőr ezáltal még jobban hidratált és ápolt lesz.

Intense Moisture könnyű hidratáló folyadék

Tartós, lassan kibocsátott nedvességet biztosít a Farfalla Könnyű hidratáló folyadék. Alkalmazhatja nappali ápolóként is. A folyadék puhává és frissé teszi, valamint tartósan hidratálja a bőrt. A feltámadás növény eszenciája erősíti a bőr védőgátját. A bio Centella Asiatica serkenti a természetes kollagéntermelést és feltölti a bőr nedvesség raktárait.

Intense Moisture tápláló hidratáló krém

A feltámadás növény koncentrált ereje található meg ebben a Tápláló hidratáló krémben. A növényi esszenciák speciális összetevőket tartalmaznak, amelyek erősítik a bőr védőgátját és feltöltik a nedvességraktárát. A krém kisimítja, valamint a bio shea vaj és bio makadámia olaj segítségével regenerálja a bőrt. A bio aloe vera további nedvességet biztosít és támogatja a sejtek regenerálódását, míg a bio Centella Asiatica serkenti a természetes kollagéntermelést. A bőr hidratáltsága legalább 25%-kal nő és az arcbőr sokkal finomabb lesz. A Tápláló hidratáló krém alkalmas a száraz bőr nappali vagy éjszakai ápolására.