Natúrparfümök praktikus kiszerelésben

A Farfalla természetes parfümjei már praktikus kis kiszerelésben is elérhetőek. Így mindig kéznél lehet, amikor csak szüksége van rá. A parfümök természetes összetevőik által egyedülálló illatot biztosítanak.

A natúrparfümök olyan változatosak, mint a természet maga. A svájci Farfalla vállalat, ezért a szintetikus összetevőket, természetes anyagokra cserélte. Ezek a szuper esszenciák ellenőrzött biológiai gazdálkodásból származnak és 100% vegánok.

A mesterséges és természetes illatanyagok összehasonlítása

A mesterséges illatanyagok felhasználásának oka rendkívül változatos.

Mesterséges illatanyagok:

  • Olcsóbbak, mint a természetes esszenciák

  • Minden illatjegy előállítható belőlük. Olyan illatok is, amelyek a természetben nem fordulnak elő, mint például az eper.

  • Tartósabbak és mindig ugyanolyan gazdagon illatoznak.

  • Nehezen lebomlóak. Ezáltal előfordulhat, hogy néhány anyag a bőr alatti zsírszövetekben felhalmozódik és ez hosszú távon allergiát okozhat.

A Farfalla egy másik utat választott. A cég 30 éve állít elő természetazonos illatokat. A termelési módszer az évek során nem sokat változott. Még ma is az összes nyersanyag kézzel kimért, kevert és betöltött.

A natúrparfümök előállítása környezetkímélőbb is. Mivel a gyártás során főként illóolajokat használnak fel, ezért a parfümök illata körübelül 4 órán keresztül marad a bőrön. Ez idő alatt, azoban egyedülálló karakter biztosítanak.

Valóban egyedi illat

Amit, sok parfümreklámban hallhatunk, azt a Farfalla valóban meg is valósítja: ez az egyediség. Egyik parfüm sem teljesen ugyanolyan, mint a másik. Ennek két oka van: Először is, hogy a természetes alapanyagok illata minden betakarítás során más. Másodszor pedig minden ember különböző. A bőr tulajdonságai nem ugyanolyanok, ezért az illatok minden ember bőrén máshogy viselkednek, ezzel valóban teljes egyediséget biztosítva.

Tehát szeretne egy olyan parfümöt, amivel teljesen egyedinek érezheti magát? Akkor a Farfalla illatai a megfelőek az Ön számára. Fedezze fel kínálatunkban!