Provida - A világ első bio körömlakkja

Provida - A világ első bio körömlakkja

Sokáig kellett rá várni, de most itt van: a világ első biológiai körömlakkja nehézfémek, agresszív vegyi anyagok és szúrós szag nélkül. Cikkünkben most bemutatjuk Önnek a Provida Living Nails COLOR bio-körömlakkját.

A Prida olyat csinált, amit még előtte soha senki. A Living Nails az első szabadalmaztatott bio körömlakk a világon. A színeket kizárólag vegán ásványi porokkal érték el.

Az első biológiai körömlakk teljesen más összetételű, mint a normál körömlakk. Ezért állaga is más. Tehát, ha arra számít, hogy a bio körömlakk teljesen ugyanolyan, mint a hagyományos, akkor sajnos csalódni fog. A bio körömlakk pontosan egyedi textúrája, állaga és fénye miatt kedvelt. Mivel kizárólag természetes alapanyagokból előállítottak, így hajlamosak gyorsabban lebontódni, körübelül 3 napig maradnak körmén. Ez attól függ milyen gyakran mos kezet vagy használt-e fedőlakkot.

Nagyon fontos a kezek és a körmök alapos előkészítése. Ügyeljen arra, hogy keze frissen mosott, olaj és testápoló mentes legyen. Ellenkező esetben egy vékony film képződik a körmön, amely megakadályozza, hogy a lakk megfelelően tartós lehessen. Ha körme rövid, a legjobb, ha a szennyeződések eltávolításhoz egy körömkefét használ. Abban az esetben, ha körömlakklemosót használt, hagyja körmeit egy kis ideig pihenni, különösen abban az esetben, ha az rendkívül agresszív volt. Várjon 24 órát és használjon egy hidratálókrémet. Ez segít a szín megszilárdulásában anélkül, hogy a körömágy sérülne.

Miért lehet ez egy kockázat? A hagyományos körömlakklemosók nem csak eltávolítják a körömlakkot, hanem megfosztják a körmöt és a bőrt is az olajtól, amely kiszárítja és töredezetté teheti a körmöket. Ha körme sérült vagy száraz, az megnehezítheti a körömlakk használatát. Olajalapú körömlakklemosó használatát javasoljuk.

Tipp: Tegyen egy tiszta alapréteget az első réteg lakk felvitele előtt. Ezáltal a lakk könyebben eltávolítható.

"Shake it baby!": A Provida vegán körömlakkok természetes ásványok és olajok keverékéből állnak. Ez azt jelenti, hogy néhány anyag hajlamos a szétvállásra. Azonban ez nem azt jelenti, hogy a körömlakk már nem használható, hanem, hogy egyes összetevők leülepedtek. Ebben az esetben egyszerűen rázza fel rendesen a körömlakkot az alkalmazás előtt. Miután az ásványok és olajok jól összekeverődtek, elkezdheti az alkalmazást. A következő képeken azt láthatja, hogy néz ki a körömlakk felrázás előtt (felső kép) és után (alsó kép).


A kék festék a "Blue Smoke", a vörös a "Hot Chestnut".

Vigye fel a körömlakkot gyors mozdulatokkal. A hagyományos körömlakktól eltérően, a levegő probléma lehet, mert a lakk sűrűbb lesz. Ha a lakk lepattog, akkor egyszerűen vigyen fel egy másik réteget.

Fontos: Hagyja teljesen megszáradni a lakkot. Kb. 15 percet vesz igénybe, ez függ a rétegek vastagságától és a színtől. Attól, hogy a közepe esetlegesen már megszilárdult, a szélek még elkenődhetnek. A lakkok kicsit matt hatásúak. Ha fényt szeretne, vigyen fel egyszerűen egy fedőréteg színtelen lakkot.

Tippek eltávolításhoz: Puhítsa meg kezét kb 5 percig egy tál meleg vízben. Ezután körmével vagy valami hasonló eszközzel finoman kaparja le a körömlakkot. Miután annyi körömlakkot leszedett, amennyit csak letudott, alkalmazzon körömlakklemosót. Tegyen egy vattára és helyezze néhány percig körmére. A maradékot gyors mozdulatokkal távolítsa el.