Sminktrendek - 2016 Ősz/Tél

Sminktrendek - 2016 Ősz/Tél

A következő hónapokra a sötét színek lesznek a jellemzőek. A középpontban a Gothic-Glam und Dewy-Skin fog állni. De nézzük meg most részletesebben az őszi és téli trendeket:

Ajak: Az ajkak az elkövetkező időkben különösen hangsúlyosak lesznek. Különösen a sötétebb árnyalatok kerülnek előtérbe, a fényes feketeribizlitől a matt feketéig. Akiknek a fekete sok, azoknak sem kell aggódniuk. A klasszikus pirossal is kihangsúlyozhatja ajkait. Azonban figyeljen oda, hogy az ajkak kiemelése esetén, a szem legyen diszkrétebb.

Gothic-Glam: A Gothic-Glam-Look esetén fontos az egyenletesség. Ehhez kiváló egy világos púder, amely sugárzóvá varázsolja az arcbőrt. A kontúrokhoz egy sötétebb púdert vigyen fel. Ne használjon túl sok szempillaspirált. A Gothic-Glam nem alkalmas mindenkinek. Különösen sötét haj esetén kell először próbát végezni. 

Twiggy-Szempillák: Idén újra divatba jöttek az összetapadt, picit rendezetlen pillák, amely álmodozó tekintet biztosítanak. Nem kell sminkmesternek lenni ennek megvalósításához, ujjaival egyszerűen elkészítheti.

Természetesség: Abban az esetben, ah az Ön számára a Gothic-Glam túl sötét, alternatívaként a természetességgel is felhívhatja magára a figyelmet. A természetes megjelenéshez fontos, hogy haját úgy viselje, ahogy éppen áll. Szemöldöke legyen ápolt, bőre harmatos. A fényes szemhéjárnyalók és a csillámló arckontúrozók kiválóak a mindennapokban. A harmatos megjelenés kívánatos.

A mélyebb területeket, mint a szem alatti és orr melletti rész, ne tegye csillámlóvá, inkább kissé mattá.

Csillám: A csillám jelenleg divatos. Tökéletesen illik a harmatos bőrhöz. Fontos, hogy először a csillámot vigye fel, majd utánna az alapozót. Ezáltal arcbőre megfelelő fényt kap. A csillámló szemhéjfestéket csak a mozgó részekre vigye fel, ez elegáns megjelenést biztosít.

Szemceruza: A klasszikus fekete szemceruza most is divatos. A füstös szem egy abszolút őszi trend. Azonban nem kell a tökéletességre törekedni. Idén a rendezelen, elmosódott megjelenés rendkívül trendi. Ehhez a szemceruzát az alsó szemhéjak vonalában kell alkalmazni, majd egy vékony ecsettel eloszlatni. Alternatívaként fenn hagyhatja egész éjszaka, majd reggel egy fültisztító segítségével korrigálva tökéletes megjelenést biztosíthat.

Minnél szűkebb a szeme, annál jobban homályosíthatja szemhéjárnyalóját. Nagy, kerek szemek esetén keményebb vonalakat húzzon.