Szépségtrend 2016

Szépségtrend 2016

A natúrkozmetikumok és a természetes sminktermékek ugyanolyan kiválóak, mint a hagyományos kozmetikumok, azzal az óriási különbséggel, hogy nem tartalmaznak semmilyen káros összetevőt. Hogy milyen sminket készítsünk ezekkel a szuper termékekkel? Íme a 2016-os trend!

Természetesen nem lehet teljesen lekövetni a nagy nemzetközi divathét minden trendjét a mindennapi életben, mivel azok néha nagyon sokba kerülnek vagy túl bizarrok. Ennek ellenére, néhány dolog Berlin, New York, Párizs és Milánó trendjeiből könnyen megvalósítható.

Szemek

Ebben az évben a szemceruza rendkívül kreatívan használható. 

Nem szabad elfelejteni a Cut-Out Liner sminket sem. Ez extrém jól néz ki és gyorsan elkészíthető. Egyszerűen a szemceruzát vigye fel a szemhéj vízvonalában.

Nagyon divatos 2016-ban még a kék szemhéjfesték. Helyesen használva nyárias frissességet biztosít. Azonban legyünk óvatosak: a kék szemhéjfestékhez ne használjon sok további sminket. Emellett a feketével keretezett szemek is visszajöttek a divatba.

Ahogy az elmúlt évben a haj esetében, most a szemeknél is hódit: Two-Tone-Look. Két különböző színt használva, misztikus színhatást érhetünk el. Kezdje a zölddel és a kékkel.

Szemöldök

2016-ban szinte minden a karakteres szemöldökökről szól. A szemöldöknek egyidejűleg természetesnek és kifejezőnek kell lenniük. Azok számára, akiknek nem túl feltűnő a szemöldöke, ma már számos módszer áll rendelkezésre, ennek karakteresebbé tételéhez.

Ajkak

A szembetűnő színű ajak régóta divatosak. Az élénk pirostól a bársonyos bogyós jegyekig: A választás az Öné.

Továbbá a szájfény is visszatért a divatba.

Haj

Ebben az évben a meleg szőke és a vöröses árnyalatok, valamint a platinaszőke és hideg ezüst színek egyre népszerűbbek.

A frizurák esetében két fő irányt lehet megkülönböztetni: Az egyik a frufru, amely akár a szemöldökig is érhet vagy egyik oldalra is félretolható. A másik pedig a Sleek-Look. A legjobb ebben a trendben, hogy hajunkat teljesen természetes állapotában hordhatjuk.

A haj díszítéséhez használhatunk csillogó brossokat, szalagokat vagy hajpántot.

Körömlakk

Nagyon röviden: Ebben az évben az erőteljes piros árnyalat és a lineáris mintázat hódit.