Üzleteink - nice Shops

Kik vagyunk mi

Ezek az online shopok a Niceshops csoport részei. Mi, a Niceshops csoport egy osztrák vállalkozás vagyunk és különböző online shopok üzemeltetésével foglalkozunk. Számos európai piacon megtalálhatóak vagyunk.

Minden hónapban közel egymillió ember látogat el üzleteinkben és havonta mintegy 25.000 megrendelés hagyja el délkelet-ausztriai logisztikai központunkat szerte a világba.

Minden oldalunk közös jellemzői:

  • széles választék
  • kiváló ár / teljesítmény arány
  • tökéletes, a lehető leggyorsabb szállítás és vásárlás lebonyolítás
  • problémamentes garancia- és cserejog
  • mindig jó hangulat és barátságos kommunikáció ügyfélszolgálatunkkal
  • ÉS: sok törzsvásárló, akik folyamatos visszajelzései alapján próbáljuk fejleszteni üzleteinket

Fillozófiánk központi pillére a fenntarthatóság és a környezetvédelem.

Különböző energiatakarékossági intézkedéseket végzünk. A csomagok töltőanyaga például biológiailag lebomló biochips. A fenntarthatóság számunkra a szállítás során is fontos, valamint a megkérdőjelezhető termékeket kivesszük kínálatunkból vagy bele sem tesszük.

Ennyit rólunk és filozófiánkról. Reméljük elég pontos képet tudtunk adni magunkról. Jó NICE-vásárlást!

 

 

Ecco Verde

Ecco Verde - Natúrkozmetikai shop

Az Ecco Verde oldalán számos nemzetközi gyártó natúrkozmetikai termékeinek széles választékát találja. A kézkrémektől, a samponokon és a testápoló termékeken át az ásványi sminkekig minden megtalálható. Minden, ami a szíve vágya!

Itt láthatóak ezek a magas minőségű, természetes kozmetikumok: Ecco Verde Magyarország

VitalAbo

VitalAbo - Wellness- és étrend-kiegészítő shop

A VitalAbo széles választékban kínál étrend-kiegészítőket az egészséges életmód, a sport és wellness területén. A termékek ismert gyártóktól származnak! A kiszállítás 9000 Ft-tól ingyenes!

Étrendkiegészítők és sporttáplálékok: VitalAbo Magyarország

VitalAbo

EquusVitalis - Lótakarmányok széles választéka

Az EquusVitalis portál termékek széles választékát kínálja a lótakarmányozás, az ásványi anyagok, a lóápolás területén. Itt mindent megtalál, amire lovának szüksége lehet! Ismert márkák széles tárháza: St. Hippolytus, Eggersmann, Stiefel, Nösenberger, Lexa és Gladiator Plus, és nem utolsó sorban a kiváló minőségű saját márkánk a EquusVitalis. 

Kiváló minőségű lótakarmány-kiegészítő és még több: EquusVitalis Németország | EquusVitalis Ausztria

Genuss Region Shop

Genuss Region  - Osztrák Konyha

GENUSS REGION ÖSTERREICH az osztrák Agrarmarkt - Austria Marketing GmbH - bejegyzett védjegye. A portál elérhetővé teszi a a kiváló regionális mezőgazdasági termékeket és specialitásokat. Ausztria egyik erőssége a jellegzetes osztrák kultúrtáj és annak termékei. A tipikus regionális élelmiszerek nemcsak gasztronómiai élvezetet jelentenek, hanem erősítik a régiók identitását is egyben.

A legjobb Ausztriából házhoz szállítva: Genussregion Shop Ausztria

Pflanzenfee

Pflanzenfee - Tegye elbűvölővé kertjét!

Tegye elbűvölővé kertjét vagy erkélyét a Pflanzenfee termékeivel. Az egyik legszélesebb termékválasztékkal rendelkezünk! Akár a foteljében ülve is válogathat a számtalan növényfaj és termék közül, sőt a kiszemelt termékeket meg is rendelheti online. Megrendelését házhoz szállítják!

Minőségi vetőmagok és kiegészítők a kertjébe: Pflanzenfee Németország | Pflanzenfee Ausztria

Ayurveda101

Ayurveda101 - Ayurvédikus életmód

Az Ayurveda101 széles választékot kínál az ayurvédikus életmód terütéről: élelmiszereket, étrend-kiegészítőket,  testápoló-, masszázs- és wellness termékeket. Az élelmiszereknél nagy hangsúly fektetünk a termékek kiváló minőségére és arra, hogy természetes, biológiailag tiszta forrásból származzanak. A termékek adalékanyagoktól és mesterséges aromáktól mentesek!

Minden, ami Ayurveda: Ayurveda101 Németország | Ayurveda101 Németország

Lederhose

Lederhose  - Népviselet

Népviseletet kínálunk az egész világ számára! Nemzetközi kapcsolatainknak köszönhetően szép sikereket értünk el a népviselet értékesítés területén. A Lederhose.com portálon kiváló termékeket, kiegészítőket és szokatlan ötleteket talál. 

Népviselet: Lederhose.com

AquaMedica

Aqua Medica - Különleges ápoló termékcsalád

Egyedülálló természetes gyógyvíz kiváló tulajdonságokkal. Az AquaMedica Ausztria egyik elismert gyógyvize Stájerországból, amelynek hamisítatlan ereje kiváló tulajdonságaiban rejlik. A termékek mindenféle adalékanyagtól mentesek!

Segítség atópiás dermatitiszre: Aqua Medica Magyarország

BikeOnlineShop

BikeOnlineShop - A kerékpáros-portál

40,000 termék a kerékpározás szerelmeseinek! Top márkák és termékek minden típusú biciklihez: BikeOnlineShop.

100 márka és több ezer termék: Bikeonlineshop Ausztria | WowBikeParts Németország

MeinWohnDekor

MeinWohnDekor  - Kiváló minőségű lakberendezési termékek, kiegészítők

A MeinWohnDekor online bolt kiváló minőségű lakberendezési termékek és kiegészítők egész tárházát vonultatja fel. A portál termékeinek segítségével feldíszítheti és csodálatosan berendezheti otthonát. Kiváló minőségű  lakberendezési termékek neves gyártóktól!

Stílusosan lakni: MeinWohnDekor Németország | MeinWohnDekor Ausztria

AllesPool

AllesPool  - Minden, ami a medencéhez kell

Minden, ami a medencéhez kell –   teljes szettet vagy csupán a megfelelő kiegészítőt keresi? Itt mindent megtalál. Lazuljon el otthonában egy tökéletesen kialakított, kiváló medencében! 

Jó szórakozást mindenkinek: AllesPool Németország | AllesPool Ausztria