Ombelle Natúrkozmetikumok

Műanyagmentes és vegán ápolószerek francia bájjal

Az Ombelle egy kis manufaktúra, amely kompromisszumok nélkül, az elegancia ötvözve a természetességgel állít elő natúrkozmetikumokat.

Ombelle: 5 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

Az Ombelle márkát egy breton, egy oldenburg és egy calenberger alapította, akik szenvedélyesek a kompromisszumok nélküli természetes és fenntartható kozmetikumok iránt. A név a napernyőszerű virágernyőkből származik, amelyeket a Bretagne-ban mindenhol megtalálható agapanthus fejlesztett ki. Ezt ebben az országban afrikai afrikai liliomnak is nevezik, és Franciaországban "Fleur d'amour"-nak (szerelem virágnak) is nevezik. A natúrkozmetikai cég székhelye a németországi Hannoverben található, és a gyártás ott folyik saját laboratóriumában, valamint egy franciaországi natúrkozmetikai laboratóriumban.

Az Ombelle célja olyan kozmetikumok gyártása, amelyek a lehető legnagyobb előnyökkel járnak a bőr számára, ugyanakkor a lehető legkevésbé károsítják a környezetet. Az összetevőket a szükséges minimumra csökkentjük, mert minden kerülendő, ami nem támogatja a bőrt. Az ápolószerek alapjául biogazdálkodásból és fair trade projektekből származó shea vagy Kpangnan vajat használnak. A kozmetikumok emellett teljesen vízmentesek, ezért nem igényelnek semmilyen töltőanyagot, emulgeálószert vagy szintetikus tartósítószert. Az Ombelle egy csipet könnyedséget, bájt és csillogást is tartalmaz. Ezért különös hangsúlyt kap az illat. Az ehhez használt természetes parfüm Dél-Franciaországból származik, és csak Hannoverben készül a végső keverékhez. Illatként azonban virágviaszokat is használnak, amelyek kettős hatást fejtenek ki: illatosító és ápoló.

Fontos a következetesen műanyagmentes csomagolás is – az Ombele termékekhez való üvegedények és fémfedelük Franciaországban készül.

Az Ombelle termékek a következők:

  • 100%-ban természetes
  • vegán
  • pálmaolajtól, alkoholtól és mikroműanyagtól mentes
  • emulgeálószerek, töltőanyagok, stabilizátorok vagy szintetikus tartósítószerek nélkül
  • műanyagmentesen csomagolva