Rosental Organics Aloe Glow Soothing arcgél

Vegyen búcsút a tisztátalanságoktól

KiárusítvaMár nem gyártott

Leírás

Minél idősebbek vagyunk, bőrünk annál jobban ki van téve a külső hatásoknak, így természetesen veszít vitalitásából és rugalmasságából. A nyugtató és regeneráló Aloe Glow Soothing arcgél a napi ápolás során aktívan ellensúlyozza az öregedés ezen jeleit, és helyreállítja a bőr egyensúlyát azáltal, hogy támogatja a bőr saját elasztin- és kollagéntermelését. A különösen értékes, glicerinnel gazdagított textúra mélyen behatol a bőrrétegbe és tartósan véd a kiszáradástól, valamint támogatja a sejtek regenerálódását és vitalitását. A hidratáló aloe verát és a hidegen préselt narancsolajat tartalmazó gél gazdag energiaforrásokat tartalmaz, amelyek hatékonyan veszik fel a harcot a bőrproblémákkal, az irritációval és még az aknéval is, így sima, friss és ragyogó arcbőrt biztosítva.

Alkalmazása : Reggel és este (a szérum után) vigyen fel egy-három nyomásnyi terméket arcára, nyakára és dekoltázsára, majd gyengéden masszírozza el és hagyja jól felszívódni.

Tippek :

  • 1. tipp: Keverje össze az Aloe Glow Soothing arcgél terméket néhány csepp arcolajjal (pl. Rosental Organics Kukui Nut Face Yoga Drops vagy Squalene Face Yoga Drops) a gazdag hidratáló ápolásért vagy duplázza meg a gél és az olaj mennyiségét, a regeneráló Skin Sleeping Pack-ért.
  • 2. tipp: Keverje össze a Rosental Organics Argan Glow² Haj- és Bőrolaj termékével, hogy intenzív ápoló alapot kapjon a Rosental Organics Rose Gua Sha Natural Lifting Tool termékével végzett arcjógához.
  • 3. tipp: A harmatos, ragyogó sminkhatás érdekében keverje össze a Primert az Aloe Glow Soothing arcgél termékkel (2:1 arány).
  • 4. tipp: Alkalmazza az Aloe Glow Soothing arcgél napozás utáni nyugtató hatásáért.
  • DIY tipp : Frissítő arcpermethez egyszerűen keverje össze az Aloe Glow Soothing arcgél terméket vízzel egy spray-palackban, és alkalmazza igényt szerint.
Állag: Gél
Alkalmazás: 24 órás ápoló
Termékfajták: Arckrém
Bőrtípus: Zsíros bőr, Kombinált bőr, Száraz bőr, Tisztátalan bőr
Márka: Rosental Organics
Tulajdonságok: Illatmentes, Műanyag-csökkentett, Szulfát mentes, Alkoholmentes

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Rosental Organics Aloe Glow Soothing arcgél