Kókusz glükozid

A kókusz glükozid egy enyhe, nyálkahártya barát cukor tenzid, amelyet elsősorban a samponokban és tusfürdőkben használnak. Csökkenti más felületaktív anyagok irritációpotenciálját. A samponokban javítja a fésülhetőséget és a haj rugalmasságát. A kozmetikai termékekben alkalmas a gyulládásos bőr tisztítására.

Heike Käser 2010 "Naturkosmetische Rohstoffe", Linz, Freya Verlag, 3. kiadás 2012


Termékek - Kókusz glükozid