beautyBlog

Tippek a gondtalan napozáshoz Tippek a gondtalan napozáshoz

Egyszer bekenni magunkat nem elég! Összefoglaltuk Önnek, hogyan kerülheti el a leégést és érhet el egészséges barnaságot!

Környezetbarát foghigiénia Környezetbarát foghigiénia

Évente 3,5 milliárd műanyag fogkefe használódik el. Ez egy óriási szám! Lehet változtatni ezen a helyzeten? Nézzük meg együtt a Natural Family CO. márkával!

Füstölők Füstölők

A füstölés évezredek óta az emberi kultúra része - legyen szó meditálásról, megtisztulásról, vallási szertartásokról vagy relaxációról. Milyen alkalmak és lehetőségek vannak manapság a mindennapokban?

Bőrápolási hős: Bakuchiol Bőrápolási hős: Bakuchiol

Mi az a bakuchiol, a divatos hatóanyag, amiről mindenki beszél? Honnan származik, hogyan működik és milyen jelentősége van a bőrápolásban?

La Saponaria Szilárd kozmetikumok La Saponaria Szilárd kozmetikumok

A környezet terhelése a csomagolásból származó hulladékok által példátlan, ezért a kozmetikumok esetében is megjelent a Low vagy Zero Waste trend. Ez mit is jelent pontosan, és valóban olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik? Az olasz La Saponaria...

TAUTROPFEN Aquatau TAUTROPFEN Aquatau

A Unique Solutions ápoló sorozata, és különösen a TAUTROPFEN által gyártott Aquatau hidratáló nektár minden bőrtípus számára ideális - a revitalizáló arcápolás kötelező eleme!