Phitofilos Tiszta Rheeta por

Tisztító növényi termék bőrre és hajra!

2.640 Ft

(26.400 Ft / kg, 27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

Tartalom: 100 g

Kiszállítás május 31., kedd-ig, amennyiben péntek 10:00 óráig rendel.

raktáron

Tulajdonságok és előnyök

  • Érzékeny és zsíros bőrtípusokra
  • Zsíros haj és korpásodás esetén is
  • Tisztító hatás
  • Vegán

Cikkszám: PHIT-8052204371242, Tartalom: 100 g, EAN: 8052204371242

Leírás

A Reetha por ideális hajápolóként. Hatékony a túlzott faggyútermelés ellen, regeneráló tulajdonsága által kiváló zsíros és korpás haj esetén. Ezenkívül a Reetha tetvek esetén is alkalmazható! Magas szaponinon tartalmának köszönhetően tisztítja a fejbőrt anélkül, hogy megváltoztatná annak pH-értékét.

Alkalmazás:

  • Keverjen össze szükséges mennyiségű port forró vízzel, amíg nem túl sűrű pép keletkezik.
  • Vigye fel korábban megtisztított, még nedves hajára.
  • Tekerje be haját frissentartó- vagy alufóliával, majd hagyja 15-30 percig hatni.
  • Alaposan öblítse le a tervezett idő után, majd mosson a megszokott módon hajat.
  • Amlával vagy Erősítő hajmaszkkal együtt is alkalmazható.
  • Alkalmazása Cassiaval (semleges henna) vagy Tisztító hajpakolással együtt is ajánlott.
  • Tárolja jól lezárva.
Termékfajták: Hajápoló, Nyersanyagok, Pflanzenpulver
Bőrtípus: Zsíros bőr
Hajtípus: Érzékeny fejbőr, Zsíros haj, Korpa
Márka: Phitofilos
Tulajdonságok: Vegan, Ayurvédikus
Minősítések: Vegan OK

Összetevők (INCI)

  • Sapindus Mukurossi (Fruit) Extract

Phitofilos Tiszta Rheeta por Kérdések és Válaszok

Specifikus válaszok olyan ügyfelektől, akik már megvásárolták ezt a terméket.

Termékértékelések

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Phitofilos Tiszta Rheeta por

2 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
4 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

4 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 2 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

Vásárlók, akik "Tiszta Rheeta por" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még: