Egyszerű és biztonságos vásárlás az Ecco Verde üzletében!

A Ecco Verde üzletében a nemzetközi gyártók jelenleg több, mint 20.800 natúrkozmetikai terméke található meg. Kézkrémek, samponok és testápoló termékek, valamint bőrbarát ásványi sminkek széles skáláját kínáljuk. Minden, ami a szíve vágya!

Ugyanolyan jók, mint a hagyományos kozmetikumok

A natúrkozmetikai termékek nem tartalmaznak kémiai és szintetikus összetevőket. Éppen ellenkezőleg! Termékeink mikroműanyagtól és vegyi koktéloktól mentesek, valamint értékes bio olajokat és növényi összetevőket tartalmaznak, amelyek nagy része ellenőrzött biológiai termesztésből származik. A natúrkozmetikumokkal nem csak a testéért, hanem a környezetéért is tesz valami jót.

Kompromisszumok nélkül - csak valódi natúrkozmetikumok

Legtöbb termékünk natúrkozmetikai minősítéssel ellátott. Miért csak a legtöbb termékünk? A válasz egyszerű: nem mindig lehet olyan márkát találni, amely minősített. A minősítés általában nagyon drága.

Különösen a kis márkák nem engedhetik meg maguknak az ilyen beruházásokat. A kis családi vállalkozások ezt a pénzt inkább termékeik fejlesztésére költik. Azonban ezek a kis márkák, annak ellenére, hogy nem rendelkeznek minősítéssel, még ugyanúgy megfelelnek a natúrkozmetikai előírásoknak.

De mégis hogyan lehet biztos abban, hogy az Ecco Verde üzletében található, minősítéssel nem rendelkező termékek, valóban natúrkozmetikumok?

Az Ecco Verde már a kezdetekben úgy döntött, hogy nem köt kompromisszumot és valóban csak azokat a termékeket kínálja, amelyek megfelelnek a natúrkozmetikai előírásoknak, ha ehhez néha nehéz út is vezet. Mert számunkra fontos ügyfeleink bizalma!

De hogy is néz ki ez a kompromisszumok nélküli út? Ez egyszerű: egy márka csak két lehetséges módon kerülhet be az Ecco Verde kínálatába:

  1. Amennyiben egy márka egy vagy több natúrkozmetikai minősítéssel rendelkezik, úgy a termékek minősége garantált.
  2. A minősítéssel nem rendelkező márkákat nagyon alaposan és szigorúan vizsgáljuk. Amennyiben megfelenek a natúrkozmetikai szabványoknak és irányelveknek, úgy bekerülhetnek kínálatunkba.

Amennyiben egy márka nem felel meg a natúrkozmetikai előírásoknak, úgy biztosan nem kerülhet be kínálatunkba. Az is előfordulhat, hogy egyes termékek összetétele változik. Ebben az esetben ezeket újra ellenőrizzük és megbizonyosodunk róla, hogy még mindig megfelelnek a natúrkozmetikai szabványoknak.

Amennyiben egy márka natúrkozmetikai, illetve hagyományos termékeket is kínál, úgy nagyon óvatosan járunk el. Csak nagyon kevés ilyen ilyen márka található meg üzletünkben, inkább csak olyan márkát vesszük fel kínálatunkba, amelynek összes terméke 100%-ban natúrkozmetikum.

Egyszerű és kenyelmes vásárlás

Az Ecco Verde nagyon egyszerűen működik, nem kell sorba állni és nehéz bevásárló táskát cipelni. Egyszerűen kiválasztja kedvenc termékét, majd hitelkártyával, előre utalással, PayPal-lal, stb. fizet. A többit mi intézzük! Barátságos és hozzáértő csapatunk segít és szívesen válaszol bármely kérdésére.