Phitofilos natúrkozmetikumok

A Phitophilos olasz vállakozás úttörő a tiszta növényi hajfestékek és hajápolók területén - 100% természet az Ön hajáért!

Kategóriák:

Phitofilos: 92 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A Phitophilos az első olasz cégek egyike volt, aki a tiszta növényi hajfestékek, henna és természetes hajápolók előállítására specializálódott. A több évtizedes tapasztalat által mára már minden hajtípushoz és hajszínhez megfelelő terméket gyártanak.

A növényi poros hajfestés egy ókori művészet - "Arte d'Erbe". A Phitophilos számára rendkívül fontos a természetközeli életforma és a fenntarthatóság. A színező és ápoló növényi porok a legmagasabb minőségi szabványok szerint előállítottak, erőforrás-takarékos gazdálkodásból származnak, a termelés pedig környzetbarát. A Phitophilos minden terméke vegán és Vegan OK-minősített.

A cég nagyon büszke innovatív, ápoó és bio minősített VegetAll-sorozatára, amelyet a Phitophilos saját extrakciós eljárással állít elő. Ez a sorozat 3 samponból és 3 gél-kondicionálóból áll, amelyek színes növényi kivonatokat tartalmaznak - ezek nem csak meghosszabítják a színhatást, hanem a növényi színezékkel befestett hajnak még több fényt biztosítanak. Előállításuk során minden színes, természetes tulajdonságot megtartanak. A VegetAll- sorozat termékei 100%-ban biológiailag lebonthatóak és termelésük során nem keletkezik hulladék.

Phitophilos henna-porok 100%-ban összhangban vannak a környezettel, semmilyen káros anyagot nem tartalmaznak. Ezen túlmenően, a henna termesztés garantált munkahelyet és szociális biztonságot nyújt a termőterületet lakosság számára, valamint megfékezi a további fokozatos elsivatagosodást, mivel ezek a növények főként a sivatagok szélén nőnek.