Phitofilos Natúrkozmetikumok

Vegán ápoló termékek a haj és a test számára

Az olasz Phitophilos vállakozás tiszta növényi hajfestékeket és hajápolókat állít elő. 100% természet az Ön hajáért!

Vásárlás kategóriák szerint

Marken / Phitofilos

Phitofilos: 124 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A Phitophilos az első olasz cégek egyike volt, aki a tiszta növényi hajfestékek, henna és természetes hajápoló termékek előállítására specializálódott. A több évtizedes tapasztalatnak köszönhetően manapság minden hajtípusnak megfelelő terméket gyártanak.

A növényi poros hajfestés egy ókori művészet - "Arte d'Erbe". A Phitophilos számára rendkívül fontos a természetközeli életforma és a fenntarthatóság. A növényi színezőket és ápoló porokat a legmagasabb minőségi előírások szerint, erőforrás-takarékos gazdálkodásban, környzetbarát módon állítják elő. A Phitophilos minden terméke vegán és Vegan OK-minősített.

A cég büszke az innovatív, ápoló és bio minősített VegetAll-sorozatára, amelyet a Phitophilos egy forradalmi, extrakciós eljárással állít elő. Ez a sorozat 3 samponból és 3 gél-kondícionálóból áll, amelyek színes növényi kivonatokat tartalmaznak - ezek nem csak meghosszabítják a színhatást, hanem több fényt is biztosítanak a haj számára. Az előállítás során minden színező, valamint természetes tulajdonságot megőriznek. A VegetAll- sorozat ápoló termékei 100%-ban biológiailag lebonthatóak és termelésük során nem keletkezik hulladék.

A Phitophilos által gyártott henna-porok 100%-ban környezetbarátok, semmilyen káros anyagot nem tartalmaznak. A henna termesztés munkahelyeket teremt és szociális biztonságot nyújt a gazdálkodó terület lakosai számára.