Nourish London kozmetikumok

Fedezze fel most

A Nourish London rendkívül hatékony, tudományosan kifejlesztett, vegán, állatkísérlet mentes bio kozmetikumokat kínál, amelyek természetesen tiszta összetevőket tartalmaznak. Az egészséges megjelenésű, szép bőrért.

Vásárlás kategóriák szerint

Marken / Nourish London

Nourish London: 64 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A brit márka alapelve, hogy az egészséges bőr a szép bőr. Termékeik kizárólag természetes, bio minősített nyersanyagokat tartalmaznak, amelyek széppé, ragyogóvá és egészségessé teszik a bőrt.

A készítményeket Dr. med. Pauline Hili, a jól ismert, több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező szakértő fejlesztette ki, aki a természetes aktív anyagok hatékony erejét használta ki az innovatív természetes bio ápolók előállításához.

A természetesen aktív termékek mindegyikét kreatívan és szeretettel állítják elő saját londoni laboratóriumunkba. Csak a legtisztább, legmagasabb minőségű, állatkísérlet mentes nyersanyagok kerülnek felhasználásra, így a Nourish London nem csak bőrünkre, hanem bolygónkra is vigyázza.

A Nourish London az innováció és a természetes kozmetikai ipar legújabb fejlesztéseinek kihasználásával igyekszik biztosítani a leghatékonyabb, 100% -ban természetes bőrápolást, amely felülmúlja a szintetikus összetevőket tartalmazó termékeket. A misszió az, hogy inspirálja az embereket a bőrápoló termékekben lévő méreganyagok és vegyszerek csökkentésére, valamint a tiszta, zöld kozmetikumok előnyeinek élvezetére - a bőr és a környezet számára!