Velvet szivacsok - Forradalom

Az elmúlt években ezek a termékek nagy vágyai voltak a szépség és a smink szerelmeseinek. Hogy miről is beszélünk? Természetesen a híres Velvet szivacsokról, amelyekkel az alapozó használata rendkívül egyszerű!

A szivacsok a kozmetikai ágazatban mindig különbözőek, márkájukat, formájukat, színűket vagy anyagukat tekintve. Ez egy új generáció az arcápolás területén. Helyes alkalmazása döntő fontosságú lehet a hibátlan smink és a természetes szépség megteremtéséhez.

Ennyire egyszerű még nem volt az alapozó felvitele.

A legtöbb ember egyenletes arcszínt és tökéletes fedést szeretne alapozója felvitelekor. A Velvet szivacsokkal ez lehetséges! A Velvet szivacs egy természetes szivacs az Adriai-medencéből. Nedves állapotában nagyon gyengéd és bársonyosan puha.

Használata nagyon egyszerű:
Nedvesítse meg egy kicsit a szivacsot és jól nyomja ki belelő a vizet. Tegyen csuklójára egy kevés alapozót és vigyen fel belőle egy kis mennyiséget a szivacs segítségével. Alapossan oszlassa el a szivaccsal egyenletesen arcán. Különösen figyeljen oda a homlokra, az orra, az állra és az arccsontra. Fontos, hogy a felvitelt az arc közepén kezdje és lassan haladjon kifelé. Gyengéden nyomkodja a terméket az arckontúroknál, az áll alattól a nyakig és a hajtöveknél. Ezáltal nem keletkezik kontraszt és sminkje sokkal természetesebb lesz. Nem kell egyszerre felvinni az alapozót, jobb ha mindig kisebb mennyiségben hordja fel azt. A szivacsot bármikor alkalmazhatja, amikor szeretne javítani kicsit nappali sminkjén. A szivacs segítségével a felesleges smink is eltávolítható, ha az Önnek túl természetellenesnek tűnik. Bőre sima, fényes és természetesen friss lesz.

Használat után mossa ki a szivacsot vízzel és némi szappannal, maj jól szellőző helyen hagyja kiszáradni. Olyan lesz, mint az új. Havonta tegye egy éjszakára egy tál sütőporos hideg vízbe, majd hagyja megszáradni. Olyan lesz, mintha újonnan vásárolta volna.

Miért jobb az Adriai-medencéből származó szivacs, mint a hagyományos kereskedelmi szivacsok?
A tengeri szivacsok 100% -ban természetesek, ellentétben a hagyományos, szintetikus szivacsokkal. Így, ha ezeket rendesen tisztítjuk akár 8-12 hónapig is alkalmazhatóak, ellentétben a mesterségesen előállított szivacsokkal. Továbbá ezek a természetből származnak, nagyon puhák, hipoallergének, antiszeptikus hatásúak és biológiailag lebomlóak, valamint visszatartják a szagokat. Röviden: "Természetes minőség!" Próbálja ki! Mire vár?