Pai Skincare – Minden bőrtípus számára a megfelelő

Pai Skincare – Minden bőrtípus számára a megfelelő

A Pai Skincare márka termékei az egyes bőrtípusokkal tökéletesen összehangoltak

A Pai Skincare egy londoni natúrkozmetikai márka, amely kimondottan az érzékeny és allergiára hajlamos bőrre specializálódott. A termékek fejlesztése, tesztelése és gyártása a legmagasabb minőséget garantálja, amelyek tökéletesen alkalmazkodnak az egyes bőrtípusok igényeihez. De nézzük meg ezeket közelebbről.

Milyen termékek megfelelőek

Zsíros, tisztátalanságokra hajlamos és kombinát bőr esetén

Ha a bőr felesleges zsírt termel, fontos, hogy az ápolók olyan hataónyagokat tartalmazzanak, amelyek helyreállítják a bőr egyensúlyát. Ezenkívül a tisztátalan bőr gyakran gyulladt. Ebben az esetben az olyan összetevők lehetnek segítségünkre, mint a geránium, amely a bőrpír csökkentésében is segít. A bogáncsolaj méregtelenítő hatású és csökkenti a nagy pórusokat.

A Pai Skincare csodálatos terméke lehet megoldás erre a problémára: The Pioneer Mattifying hidratáló

Egy másik jó tipp az olajok használata. Első pillantásra ez kissé ellentmondásosnak tűnhet, hogy miért használjunk zsíros bőr esetén olajat. Valójában az olaj segíthet helyreállítani a bőr természetes olajtermelésének egyensúlyát, így a Rosehip BioRegenerate Universal arcolaj használata ajánlott. Különösen alkalmas kombinált és zsíros bőrtípusokra.

Száraz és érzékeny bőr esetén

A száraz bőr nem termel elegendő olajat, ezért gyakran feszült és érzékenyebb a finom vonalak megjelenésére. Ennek a bőrtípusnak az esetén zsírosabb, omegában gazdag olaj alkalmazása ajánlott, amely védi a bőr nedvesség-végőgátját. Az avokádóolaj ideális ebben esetben. Emellett a száraz bőrnek magas víztartalmú termékekre van szüksége, amely pótolja az elveszett nedvességet.

Erre a feladatra tökéletes a Love & Haight Hydrating hidratáló. A krém intenzív tápláló hatású, növeli a bőr nedvességháztartását és rugalmasságát. Tejes hatásának kibontakozása érdekében, jó ötlet lehet, hetente 1-2 alkalommal egy gyengéd peeling alkalmazása, amely eltávolítja az elhalt hámsejteket, így ott tud hatni, ahol valóban szükség van rá.

Nagyon száraz és érett bőr esetén

Minél idősebbek leszünk, annál jobban csökken a bőr faggyútermelése. Ezért az érett bőr gyakran nagyon száraz lehet. A finom vonalak emiatt észrevehetőbbek és a bőr fénytelenebb. Ennek a bőrtípusnak magas víz és természetes olaj tartalmú termékekre van szüksége. A víz növeli a nedvessgháztartást, az olaj pedig védi a nedvesség védőgátat és nyugtató hatású. A víz tárolásához más hatóanyagok is fontosak lehetnek. A fekete bodza hatóanyaga például serkenti a bőr hialuronsav termelését. Ezenkívül nem szabad elfelejtenünk a regenerációt sem, amelyben például az útifűlevelű kígyószisz kivonat lehet a segítségünkre. Egy szuper termék lehet ezen bőrtpus esetén: Salvation Jane Omega Rich hidratáló

Rendkívül érzékeny bőr esetén

A túlérzékeny bőr sokkal gyorsabban reagál a külső irritáló anyagokra, mint az egészséges bőr. A következő bőrállapotok tartoznak ebbe kategóriába:

  • Rosacea
  • Dermatitis
  • Ekzem
  • Urtikaria
  • Psoriasis
  • Periorale Dermatitis

Az ilyen típusú bőr kezelésének kulcsa az összetevők alapos áttanulmányozása és idővel az irritációt okozó anyagok kizárása.

A túlérzékeny bőr esetén kiválóak lehetnek a nyugtató összetvők, mint a kamilla, amely gyulladáscsökkentő tulajdonságú. Ezenkívül a csipkebogyó is, amely támogatja a természetes gyógyulási folyamatokat.

Ezt a két összetevőt tartalmazza a The Anthemis Soothing hidratáló. A termék esszenciális zsírsavakban gazdag, csökkenti a bőrirritáció kockázatát és nyugtató hatású.

Nagyon érzékeny bőr esetén olyan ápoló alkalmazása ajánlott, amely minimura csökkentett. Minnél egyszerűbb egy bőrápoló, annál jobban helyre tudja állítani a bőr természetes egyensúlyát.

Fedezze fel most az Ecco Verde üzletében található Pai Skincare termékeket!