bjobj arcápolók

Egy ajándék az Ön arcáért.

A bjobj arckrémek nem tartalmaznak szilikonokat (petrolkémiai eredetű), csak tápláló növényi olajokat, amely receptúrája rendkívül bőséges.
Emiatt elegendő egy kis mennyiség is a termékekből, hogy az arcbőr nedvességéről és tápanyagtartalmáról gondoskodjon. Egyszerűen, gyengéden masszírozza a bőrébe, így a termék gyorsan felszívódnik.

Arcápolók: 18 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A arcbőr az első üzenet a külvilág számára,valamint egy tükör önmagunknak is, hogy kik vagyunk, mennyire szeretjük magunkat, és hogyan gondoskodunk magunkról.

A bőr érzékeny,hajlamos a bőrpírra, de lehet normál, tisztátalan, száraz, érett és kombinált is. Bármelyik bőrtípushoz tartozik, fontos, hogy bőrére naponta vigyázzon.

Sokan védeni szeretnék bőrüket a külvilágtól, az idő múlásától - a bjobj arcápolási termékcsalád lehetőséget kínál arra, hogy megfelelő ellátást találjon minden bőrtípusra, hogy a bőr szép, sima, védett, fiatal és friss legyen. A Bjobj arckrémek lágy és kellemes ellátásban részesítik minden nap. Használjon bőrgyógyászatilag tesztelt és minősített termékeket.