Couleur Caramel – innovatív és ápoló

Couleur Caramel – innovatív és ápoló

A francia Couleur Caramel márka olyan innovatív bio sminktermékeket állít elő, amelyek ápoló hatásúak és fenntarthatóak is egyben. A Couleur Caramel célja a bőr és a bolygó védelme.

Minden csomagolás rendkívüli megjelenésű és újrahasznosított anyagokból előállított, így optikailag is csodálatos élményt biztosítva.

A következő termékeket ajánljuk:

Twist & Lips

Egy abszolút innovatív termék. A krémes ajakrúzs esszenciális zsírsavakban gazdag, ezáltal hidratálja és védi az ajkakat, mialatt anti-aging hatást biztosít. Formulája válogatott bio olajokat, mint pl. jojoba és szőlőmag, tartalmaz, azáltal kisimító hatású és táplálja a bőrt.

Mozaikpúder

A Mozaikpúder egészséges ragyogást, valamint világosító és kiegyenlítő hatást biztosít. Formulája válogatott, ápoló bio olajokat tartalmaz, amelyek selymességet biztosítanak és anti-aging tulajdonságúak. A termék talkum mentes.

Bronzosító

A Couleur Caramel Bronzosító púder meghatározza az arc kontúrjait, és napsütötte, meleg árnyalatot biztosít. A talkummentes, selymes púder bársonyosan matt eredményt biztosít a kukoricakeményítőnek köszönhetően, míg a barackmag bio olaj és az argánolaj ápolja a bőrt.