Couleur Caramel – innovatív és ápoló

2018. május 03., csütörtök

Couleur Caramel – innovatív és ápoló

A francia Couleur Caramel márka olyan innovatív bio sminktermékeket állít elő, amelyek ápoló hatásúak és fenntarthatóak is egyben. A Couleur Caramel célja a bőr és a bolygó védelme.

Minden csomagolás rendkívüli megjelenésű és újrahasznosított anyagokból előállított, így optikailag is csodálatos élményt biztosítva.

A következő termékeket ajánljuk:

Pearly ajakrúzs

Széles színválaszték a lágyan csillámló ajkakért! A termék tartós színeredményt, kellemes textúrát és nagy mennyiségű válogatott ápoló hatóanyagokat biztosít - az optimálisan hidratált és szép ajkakért!

Krémes szemkontúr

A termék krémesen lágy textúrájának köszönhetően a szemkontúr elkészítése gyerekjáték. A bio makadámdióolaj és kakaóvaj alapú szemkontúr különösen gyengéd az érzékeny szemkörnyéki területhez.

Twist & Lips

Egy abszolút innovatív termék. A krémes ajakrúzs esszenciális zsírsavakban gazdag, ezáltal hidratálja és védi az ajkakat, mialatt anti-aging hatást biztosít. Formulája válogatott bio olajokat, mint pl. jojoba és szőlőmag, tartalmaz, azáltal kisimító hatású és táplálja a bőrt.

Nap púder

Ápoló hatású és szép megjelenést biztosít. Az eredmény selymesen lágy, matt és egyenletes arcszín, illetve nagyon diszkrét ragyogás.