FUN!ETHIC Natúrkozmetikumok

Francia ápoló termékek nőknek - minden korosztály számára

Bienvenue! Üdvözlünk a kis elzászi FUN!ETHIC cég színes világában, amely kiváló minőségű natúrkozmetikumokat állít elő elérhető áron!

Vásárlás kategóriák szerint

FUN!ETHIC: 17 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

Made in France - megfizethető minőség!

A FUN!ETHIC egy modern cég, amely rendkívül fontosnak tartja a regionális, fenntartható, magas színvonalú és a legmagasabb etikai normák szerinti termelést: Kiváló minőség elérhető áron! Kell ennél több?!

A FUN!ETHIC számára a "felelősségteljes kozmetikumok" nagyon fontosak, ezért a regionális partnereket részesítik előnyben, valamint szigorúan állatkísérlet ellenesek. Olaf Maurice és Martine Schmitt, cégalapítók úgy vélik, hogy az átláthatóság egy fontos tényező a vállalat és a fogyasztók közötti bizalomhoz -, így az összes céges adat és a szállítók nyilvánosak az ügyfelek számára.

3 korcsoport - 3 termékvonal

A FUN!ETHIC kozmetikumait nem bőrtípusok szerint kategorizálta, hanem 3 termékvonalat különböztetett meg a különböző életszakaszokban lévő nők bőrének igényei szerint: Ezek egy tisztítóvizet, egy ápolóolajat, egy nappali krémet és egy dezodort tartalmaznak. Emellett a "Vivre ses 30 Ans"-vonal (30 év felett) egy maszkkal kiegészített.

Être ado - Tinédzsereknek, kb. 12 éves kortól. A fiatal bőr hullámzó igényeihez igazítva: hidratáló, kiegyensúlyozó és gyulladáscsökkentő.

Avoir 20 ans - Minden fiatal hölgynek, kb. 20 éves kortól. Egy egyszerű ápoló vonal, amely egyesíti mindazt, amire a ragyogó megjelenéshez szüksége van: hidratál, erősít, revitalizál, valamint puhává és simává teszi a bőrt.

Vivre ses 30 ans - Ápolóvonal speciálisan a 30 év feletti bőr igényeihez igazítva. A termékek könnyedek és extra ellátást biztosítanak. A Vivre ses 30 ans termékek intenzív hidratáló és tápláló, valamint antioxidatív hatásúak és serkentik a sejtek regenerálódását - az egészséges külsejű és szép bőrért.

Fun'Ethic:

  • Cosmebio -minősített
  • állatokon nem tesztelt
  • 100% -ban természetes illatanyagok
  • környezetbarát és megfelelően szigorú etikai normák szerinti termelés
  • Franciaországban előállítva