Karbonoir - kókuszdióból aktív szénné

Karbonoir - kókuszdióból aktív szénné

Legyen szó szellőztetési technikáról, mezőgazdaságról, vízelőkészítésről vagy az orvostudományról – az aktív szén már évezredek óta állandó sláger számos felhasználási területen. Ugyanis a porózus szénnek van egy fontos tulajdonsága: az abszorpció. Ez a különlegesség a kozmetikai szektorban is csodálatosan használható – ezt a Karbonoir márka is bizonyítja.

Az aktív szén abszorbeál – a legkülönfélébb területeken. Az orvostudományban például mindig is közvetlenül használták a gyomor- és bélrendszerben emésztési problémák esetén, mivel méregtelenít és megszabadítja a szervezetet a káros anyagoktól. A szépségipar is felhasználja a fekete csoda szivacsszerű jellegét – ugyanis az aktív szén a test vagy a fogak tisztítására is tökéletes. Gyengéden eltávolítja, illetve megköti a mitesszereket, faggyút, környezeti szennyeződéseket, baktériumokat és még sok mást, miközben kíméli a bőrt és a fogakat.

Miből áll az aktív szén?

A fekete por különféle növényi vagy ásványi anyagokból nyerhető ki - fa, tőzeg vagy, mint a Karbonoir esetében, kókuszdió is lehetséges. Pontosabban, a kókusz aktív szenet a kókuszdió héjából vonják ki. 100%-ban természetes, teljesen adalék- és tartósítószer-mentes, így ideális összetevője a kozmetikumoknak.

Black is beautiful

Ezért szentelte magát a Karbonoir az aktív szénnek, és választott megfelelő nevet is a márkának: »carbon«, az aktív szén angolul, és »noir«, a fekete franciául.

A Karbonoir már néhány évvel ezelőtt felismerte a trendet, és két mélyfekete terméket dobott piacra: Viszlát, elszíneződött fogak, mitesszerek és pattanások:

Csakúgy, mint a fekete ápolószerek iránti kereslet, a Karbonoir kínálata is folyamatosan növekszik. Mostantól több aktív szén-hős is található a szlovén márka programjában:

Anti Aging szérum
Ellensúlyozza a ráncokat és finom vonalakat, valamint friss arcszínt kölcsönöz. Táplálja és hidratálja a bőrt.

Fekete maszk aktív szénnel
Faggyúszabályozó, tápláló és revitalizáló hatású. Ugyanakkor lágy hámlasztást is biztosít, mely tisztítja a pórusokat és csökkenti a bőr csillogását.

Ápoló kenőcs aktív szénnel
Tápláló intenzív ápolás kicsiknek és nagyoknak – véd az olyan káros környezeti hatásoktól, mint a hideg, a szél és a szárazság.

Fogkrém aktív szénnel
Megköti a baktériumokat és szennyeződéseket. Segít megakadályozni a fogkőképződést és természetes módon világosítja a fogakat.

Fedezze fel a Karbonoir márkát!