5 masszázslépés az arcbőr feszesítéséhez

5 masszázslépés az arcbőr feszesítéséhez

Az arckrémek és szérumok manapság már annyira fejlettek, hogy csodákra képesek. Azonban tudta, hogy ha a termékeket arcmasszázzsal kombinálja, akkor jobb hatást érhet el?

Az egészséges, ragyogó arcbőr eléréséhez nemcsak az számít, hogy mit, azaz milyen termékeket használ, hanem az is, hogy hogyan viszi fel azokat. Az ápoló termékek hatása megfelelő technika alkalmazásával növelhető. Itt jelennek meg a különböző masszázslépések. Ezek felerősítik a termék hatóerejét azáltal, hogy mélyebbre bejuttatják a krémeket és szérumokat a bőrbe.

Öt olyan alapvető masszázslépés van, amelyek pozitívan hatnak a bőrünkre. A célzott „fogások” számos pozitív hatással rendelkeznek, mint például: az akupresszúrás pontok aktiválása, a nyirokelvezetés erősítése vagy a bőr vérkeringésének javítása.

Íme öt gyors masszázslépés, amely feszesíti és energiával látja el az arcbőrt:

  • Először tegyen szükséges mennyiségű szérumot vagy krémet a tenyerére, majd dörzsölje össze a kezét, hogy eloszlassa a terméket.
  • 1. lépés: Helyezze az ujjait az álla közepére, majd csúsztassa azokat a halánték irányába.
  • 2. lépés: Tegye az ujjait a szája mindkét oldalára, és egy felfelé irányuló mozdulattal simítsa végig a halántékához.
  • 3. lépés: Végül tegye az ujjait az orra mindkét oldalára, és símitsa azokat ismét a halántékához.
  • Ismételje meg ezt a három lépést ötször-hétszer.
  • 4. lépés: Ezután tegye az ujjait a halántékára, és csúsztassa a haj vonaláig, ismételje meg ezt a mozdulatot ötször-hétszer.
  • 5. lépés: Ha végzett helyezze az ujjait az orrnyergére, és símitsa azokat a homlok irányába. Ismételje meg ezt a lépést is ötször-hétszer.

A masszázs után a bőre feszesebb és rózsaszín lesz. Ez a felélénkült vérgeringésnek kösznönhető. Ezek a mozdulatok tökéletes bőrfeszesítő gyakorlatok.