GREEN SKINCARE Francia natúrkozmetikumok

Minősített és kiváló minőségű ápoló termékek arcra és testre

A GREEN SKINCARE új generációs natúrkozmetikumokat kínál - innovatív, High-End ápolókat, amelyek a legjobbat nyújtják az adott bőrtípus számára.

Vásárlás kategóriák szerint

GREEN SKINCARE: 55 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A francia GREEN SKINCARE márkát a NATURE COS laboratórium fejlesztette ki, amely kompromisszummentes minőséget és egyedülálló formulákat biztosít. Minden összetevő, amely organikus vagy biotechnológiai hatóanyagokban gazdag, gondosan kiválasztott, így megfelelve az ECOCERT-alapokmány szigorú kritériumainak.

Speciális formuláik, amelyeket Franciaországban saját laboratóriumukban fejlesztettek ki, bio minősítéssel rendelkeznek, valamint a lehető legmagasabb százalékban tartalmaznak bio hatóanyagokat a kivételes eredmények érdekében, amelyek minden bőrtípusra alkalmasak.

A GREEN SKINCARE név garancia a hatékony megoldásokra: az egyszerű hidratálótól a legfejlettebb Anti-Aging ápolóig a márka minden bőrigényre kínál megoldást, tiszteletben tartva a bolygó egyensúlyát egy valóban környezettudatos megközelítéssel. A laboratóriumban végzett összes vizsgálat megerősíti a hatóanyagok és a sorozat termékeinek magas hatékonyságát.

A GREEN SKINCARE termékek:

  • Franciaországban készült
  • ECOCERT- & Cosmébio-minősített
  • Állatkísérlet mentes