GRN [GREEN] - Shades of Nature

Kozmetikumok és ápoló termékek

Indulás, természet, élet. Mindezt tökéletesen összekapcsolja a zöld szín. A GRN [GREEN] egy természetes kozmetikai termékcsalád, amely különböző termékeket kínál a bőr speciális igényeinek megfelelően. A termékeket könnyű alkalmazás, a csomagolást egyszerű, letisztult design jellemzi.

Vásárlás kategóriák szerint

Marken / GRN [GRÜN]

GRN [GREEN]: 73 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

Silke és Stephan Becker - a benecos alapítói - 2019-ben alapították meg a GRN [GREEN] márkát. Fontos volt számukra, hogy nem csak a szem számára vonzó, hanem fenntartható, valamint megfizethető kozmetikumokat készítsenek. A mottójuk: Jó kozmetikumok mindenki számára!

A COSMOS Organic Standard által bio-minősített GRN [GREEN] egy natúrkozmetikai márka, amely különböző bőr- és hajtípusok számára állít elő ápoló termékeket. Minden terméket a legmagasabb minőségi, hatékonysági és innovációs követelmények alapján fejlesztettek ki. A GRN [GREEN]​​​​​​​ olyan hatékony alapanyagokat használ fel - uborka és alma -, amelyek közvetlenül a kertben is megteremnek. Ezáltal lerövidítve a szállítási időt és utat, valamint aktívan támogatva az ökológiai gazdálkodást.