Napozó termékek: Tegyen valami jót bőréért

Napozó termékek: Tegyen valami jót bőréért

Újra itt a nyár. A nap nem csak magas hőmérsékletet biztosít, hanem bőrünket is rendesen felforrosítja.

Nyáron minden szabadtéri tevékenység esetén, mint például túrázás, kertészkedés vagy sportolás, különösen fenáll a napégés veszélye, így a megfelelő napvédelem nagyon fontos. Ezeket a termékeket már a szezon elején ki kell kiválasztani.

A legjobb, ha a napvédő krémeket már a napon való tartózkodás előtt felveszi bőrére. Ehhez kifejlesztett arcra kifejlesztett termékeket ajánlunk.

A vízálló napvédők kiválóak a sportok szerelmeseink. Ilyen termék például az EQ Evoa Sun Stick (amely kiválóan alkalmas téli sportokhoz is, értékes olajokkal védi a bőrt).

Természetesen kínálatunkban testre is talál klasszikus napvédő termékeket. Itt több, mint 120 különböző termék között válogathat. Alkalom, bőrtípus, stb... szerint.

A legtöbbször az ajkak védelméről feledkezünk meg. Mivel nagyon érzékenyek, így hosszas napon való tartózkodás esetén védelmet igényelnek. Mi ebben az esetben a Hurraw Sun Protection Bio ajakápolót (FF15 és értékes bio olajok) ajánljuk.

A gyermekek bőre különösen érzékeny, mivel természetes védelmük még nem teljesen alakult ki. Nagyon fontos, hogy megfelelően magas fényvédelmet biztosítson számukra. Íme egy nagyon ajánlott termék: Eco Cosmetics Baba és gyermek napvédő krém.

Végül beszéljünk arról, ami a fejünkön van: a haj. A legjobb védelmet még mindig a fejfedő biztosítja. Ez a legjobb módja annak, hogy megakadályozzuk a haj kiszáradását és töredezését. Amennyiben a fejfedő nem megfelelő opció az Ön számára, úgy fontos, hogy hajunkat legalább egy hajolajjal védjük. Kínálatunkban néhány speciálisan hajra szánt napolajat is talál.

Fontos a rendszeres alkalmazás

A bőr a test legnagyobb szerve, így soha nem feledkezhetünk meg róla. Mindent, amit valaha "csinálunk" vele, megjegyez. Minden napégés büntetéssel jár - ahogy öregszünk - időskori foltok, ráncok vagy pigmentáció formájában. Ezenkívül minden napégés alkalmával nő a bőrrák kockázata. Amit azonban sajnos gyakran elfelejtünk: még a legmagasabb fényvédelem sem tart örökké. Ezért egy hosszú napon töltött nap alkalmával a napvédőkrémek felvitelének rendszeres ismétlése nagyon fontos. Vízben való tartózkodás után feltétlenül szükséges.

Napozás után

A nap igénybe veszi és kiszárítja bőrünket, még akkor is, ha megvédjük a káros UV-sugárzástól. A száraz ráncok kialakulásának megelőzése, valamint a bőr fefrissítése érdekében, este az intenzív hidratáló ápolás elengedhetetlen. Egy abszolút klasszikus az Aloe Vera, amely hatóanyagai által megnyugtatja és hidratálja a bőrt. De vannak olyan termékek is, amelyek speciálisan napozás utáni ápolást biztosítanak.

Ebben az értelemben: Élvezze a nyár minden szabadban töltött pillanatát! Csodálatos, napégésmentes nyarat kívánunk!