i+m natúrkozmetikumok - Fair, Organic & Vegan

Kiváló minőségű ápolószerek nők és férfiak számára

Vásárlás kategóriák szerint

i+m Naturkosmetik Berlin: 86 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

Képzett illatszerbolti alkalmazottként, szülésznőként és természetgyógyászként az alapító, Inge Stamm meg volt győződve arról, hogy csak a legtisztább és legjobb minőségű növényi összetevők a legjobbak az emberek számára.
Ezért alapította meg 1978-ban az i+m Naturkosmetik Berlin márkát, amely a natúrkozmetikai szektor egyik úttörő vállalata. A márka nagy idealizmussal és meggyőződéssel fejlődött - abban az időben, amikor a fenntarthatóság és a biológiai termesztésű nyersanyagokból készült, természetes, minőségi kozmetikumok még kivételnek számítottak - abszolút piaci rést kitöltő termékekből egy sikeres, politikailag is aktív, széles termékpalettával rendelkező vállalat alakult.

Az, hogy minden természeti erőforrás - különösen, ha azok olyan országokból származnak, ahol a kizsákmányolás a mindennapok rendje - megfelelően meg is legyen fizetve, kiemelt fontosságú. Ez más társadalmi kötelezettségvállalásokat is magában foglal, mint például egy női menedékház létrehozása Zambiában, valamint különböző projektek Németországon belül és kívül.