Let's talk eyeliner!

Let's talk eyeliner!

Melyik szemkontúr a legmegfelelőbb az adott szemformához?

A szemhéjtus a mai sminkelés nélkülözhetetlen részévé vált.

Alapvetően: minden lehetséges, semmi sem muszáj. Ha a szemei közel állnak egymáshoz, és Foxy kinézetet szeretne varázsolni, akkor gyerünk! Az alábbi magyarázatok csak egy kis iránymutatásként szolgálnak, és segítenek a szem optimális kiemelésében.

Let's start!

The Tightline: Egy keskeny vonal a szempilla koszorú mentén teltebbé teszi a szempillákat anélkül, hogy sok figyelmet vonzana. Bármilyen szemforma esetén viselhető.

The Classic: Ez kissé kifelé nyújtja a Tightline-t, így egy kicsi, azonban finom szárnyat hozva létre. Vizuálisan kissé, nem túl drámaian meghosszabbítja a szemét. Alkalmas minden szemformához és minden alkalomra.

The Bold: Most kezd drámai lenni. A Boldliner különösen alkalmas a macskaszem szerelmesei számára, és egy nude ajakkal kombinálva különösen szép kinézetet biztosít. Ez a szemhéjtus technika inkább a mandula alakú és kerek szemek esetén ideális, amelyeknek a fedőfelülete jobban látható. Rejtett szemhéjaknál a szárny eltűnik a bőrfelesleg miatt.

C-Wing: A szemkontúr a rejtett szemhéjak és a mélyen ülő szemek számára: Ennél a szemhéjtus technikánál kezdjen a szárnnyal, és nézzen egyenesen, előre a tükörbe. Ezután kösse össze a szárnyat C-formában a felső szempilla koszorúval. Igen, csukott szemnél a vonala kicsit másképp nézhet ki, mint amit megszokott. Azonban, amikor kinyitja a szemét mindenki láthatja a szárnyat, amely gyakran mélyen ülő szemek vagy rejtett szemhéjak esetében nem lehetséges, mivel a bőr rálóg.

Ez a szemkontúr különösen alkalmas mélyen ülő szemek és rejtett szemhéjak esetén. Láthatóbb fedőfelületnél a C-forma sokkal jobban látható, ezért ilyenkor ajánlott a Bold szárnyak halványabb felvitele.

Foxy Eyes: Egyre divatosabb! Ha meghosszabbítja a szem belső sarkát, a szeme hosszabbnak tűnik. Ez különösen alkalmas kerek és/vagy kicsi szemek esetén, valamint optikailag is közelebb húzza a szemeit egymáshoz, ezért a különösen távolálló szemek profitálnak ebből a technikából. Ha a szemei közel állnak, azt javasoljuk, hogy ne húzza túl hosszúra a belső szárnyat, és kevésbé emelje ki a belső sarkot, hogy a szemei ne húzódjanak optikailag tovább befelé.

Smokey Liner: A szemhéjtus lágyabb változata. Ehhez használja a kedvenc gél szemhéjtusát, és halványítsa egy bolyhos ecset segítségével. Ez a szemkontúr minden szemformához alkalmazható, és minden alkalomra ideális.

Smokey Outer V: Itt kapcsolódik az alsó külső szempilla koszorú a felső szemkontúrhoz. Nagyobb szemeket és macskaszem hatást biztosít, amelyből különösen a közelálló szemek profitálnak, mivel vizuálisan széthúzza azokat. Távolálló szemeknél kombinálja ezt a technikát egy belső Foxy szárnnyal. A Smokey Outer V rejtett szemhéjak esetén is jól néz ki.

Fordított macskaszem: A következő trendi szemkontúr. A fordított macskaszem név mindent elárul, a macskaszem szárnyát a felső szempilla koszorú helyett az alsóra kell festeni, ezáltal biztosítva egy nagyon érdekes megjelenést. Ez a vonal különösen ajánlott rejtett szemhéjak esetén, mivel ilyenkor az egész szárny látható.

Nagyon örülünk, hogy az ember a felső és alsó szempilláit ilyen sokféle módon kihangsúlyozhatja. Jó szórakozást kívánunk a szárnyakhoz!

Fedezze fel a szemhéjtusok széles választékát. Azok a termékek, amelyet a sminkesünk, Sarah használ, a jobb oldalon találhatók.