Menstruációs tölcsér - praktikus, higiénikus, alábecsült

Menstruációs tölcsér - praktikus, higiénikus, alábecsült

Annak ellenére, hogy évtizedek óta létezik a menstruációs tölcsér, még mindig nagyon kevés nő körében ismert. Igazságtalanul.

A Menstruációs tölcsér egy kehelyhez hasonló termék, amely a hüvelybe helyezve összegyűjti a menstruációs váladékot. Ez újrafelhasználható és modelltől függően akár 30ml tárolásra is képes.

Az első szabadalommal egy amerika a múlt század 30-as éveiben jelentkezett. Ennek ellenére csak az utóbbi időkben vált jobban ismerté. És ez sajnálatos, mivel a Menstruációs tölcsér ökológiai, gazdasági és egészségügyi előnnyel is rendelkezik.

Előnyök

Néhány ezek közül:

  • Biztonságos védelem: Megbízható védelem a szivárgás ellen és teljesen láthatatlan.
  • Tartós: Helyes használattal a tölcsér akár tíz évig is alkalmazható.
  • Ökológiai: Ellentétben a tamponnal, nem keletkezik hulladék. A környezet védelme.
  • Olcsó: Rövid időn belül a menstruációs tölcsér visszahozza az árárt, mivel a tamponnal ellentétben csak egyszer kell megvásárolni, így spórolhat.
  • Egészséges: A tölcsér általában orvosi minőségű szilikonból készül, amely káros anyag mentes. Így a szervezetet nem érik szükségtelen mérgező anyagok. A tamponok gyakran fehérítettek vagy más problémás anyagot tartalmaznak.
    Ezen túlmenően, a menstruációs tölcsér nem szárítja ki a hüvelyt. A tampon által elnyelt folyadék 1/4-e természetes és fontos hüvelyváladék, amely a természetes a hüvely pH-értékének fenntartásáért és az irritáció megelőzéséért fontos. Tehát a tölcsérek kiváló alternatívát biztosítanak azoknak a nőknek, akik allergiára, fertőzésre vagy gombára hajlamosak.
  • Hosszú hordhatóság: Egy Menstruációs tölcsér probléma nélkül viselhető hosszabb ideig. Elegendő 12 óránként kiüríteni és újra felhelyezni.
  • Nincs több otthon hagyott tampon

Alkalmazás

Nyomja össze a tölcsért és helyezze a hüvelybe. A felhelyezésről különböző technikákat talál az interneten. A helyesen felhelyezett tölcsér nem csúszhat ki, mert duplán tartva van. Először is, a hüvelyi izmok, illetve egy enyhe vákuum által. Ahelyett, hogy folyamatosan tampont cserélne, a tölcsért egyszerűen távolítsa el, ürítse ki, öblítse ki, majd helyezze vissza. Normális esetben ezt a folyamatot elegendő naponta 2-szer elvégezni.

Éjjel és sportolás közben is viselhető.

Mint már Ön is láthatja a menstruációs tölcsérek tényleg a betétek és a tamponok valódi alternatívái. Ugyanakkor ezek sokkal olcsóbbak, egészségesebbek és jobban kímélik a környezetet is.

Menstruációs tölcsérek kínálatunkban