LA SOURCE Eau Thermale Rochefort Natúrkozmetikumok

Kiváló minőségű természetes ápolók értékes francia termálvízzel

A bőr szépsége egy törékeny dolog, mivel kivétel nélkül minden bőrtípus érzékennyé válhat. A La SOURCE Eau Thermale Rochefort® szabadalmaztatott formulákat tartalmazó bőrbarát kozmetikumokat kínál, amelyek optimálisan ápolják a bőrt.

Marken / LA SOURCE Eau Thermale Rochefort

LA SOURCE Eau Thermale Rochefort: 20 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

LA SOURCE Eau Thermale Rochefort®: esztétikus csomagolás; puha, érzéki textúrák; finom illatok; bőr- és környezetbarát ápoló termékek minden bőrtípus számára.

A LA SOURCE Eau Thermale Rochefort® egy exkluzív és szabadalmaztatott szinergiát kínál, amelynek alapja két elismert kozmetikai hatóanyag: termálvíz és bio-növények. Ezeket egy egyedülálló és szabadalmaztatott eljárás során nyerik ki: a válogatott bio-növények hatóanyagait gyengéden, természetes, 42 ° C-os Rochefort termálvízben oldják ki. Ez az ideális hőmérséklet a kiváló minőségű hatóanyagok kinyeréséhez. A termálvízből származó ásványi anyagok különösen gyengéden vonják ki a növények aktív összetevőit, valamint megőrzik azok ápoló tulajdonságait.

A LA SOURCE Eau Thermale Rochefort® a legjobb technológiát és szakértelmet biztosítja a Laboratoires LÉA NATURE kutatásai és fejlesztései alapján. A termékek elsősorban Franciaországból származó természetes és bio-nyersanyagokat tartalmaznak. A kozmetikumokat a franciaországi La Rochelle-ben állítják elő.

A LA SOURCE Eau Thermale Rochefort termékek:

  • Cosmébio- és ECOCERT-minősített
  • Termálvízzel
  • Bőrbarát - érzékeny bőrön tesztelve
  • Vegán
  • Alkoholmentes
  • Franciaországban előállítva