MATARRANIA Kiváló minőségű bio kozmetikumok olívaolajból

Luxus ápolók válogatott összetevőkkel és fenntartható csomagolással

A spanyol MATARRANIA márka hidegen préselt bio olívaolaj alapú, luxus és fenntartható kozmetikumokat kínál. A cég Teruelban található, Aragón tartományban. A márka kizárólag bio minősített összetevőket használ és Soil Association bio minősítéssel rendelkezik.

Kategóriák:

Marken / MATARRANIA

MATARRANIA: 32 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A MATARRANIA a hagyományos receptek összegyűjtésével gyengéd, hatékony és abszolút természetes kozmetikumokat tud kifejleszteni. A termékek teljesen vízmentesek, luxus textúrájúak, valamint természetes, mediterrán illatokkal rendelkeznek. A MATARRANIA nem csupán egy márka, hanem egy fenntartható projekt, amelynek a filozófiája ragaszkodik: a környezetvédelemhez, a helyi gazdálkodások támogatásához, valamint a kémiai folyamatok és adalékanyagok nélküli természetes ápoláshoz.

A MATARRANIA filozófiája:

  • A szépség mindenkié.
  • A kozmetikumoknak bőrbarátnak kell lenniük, valamint növényi és bio alapanyagokból kell készülniük.
  • A helyi nyersanyagok előnyben részesülnek.
  • A régióban a társadalmi gazdálkodás, mezőgazdaság és hagyományos állattenyésztés, valamint az ott erősen gyökerező értékek támogatása.
  • Egyszerű, hatékony kozmetikumok előállítása.
  • A nyersanyagok 100% -a biogazdálkodásból származik, valamint minősítéssel rendelkeznek.
  • Az éves nyereség 0,7% -át a fenntartható fejlődéshez szükséges, helyi projekteknek adományozzák.

A MATARRANIA termékei nem tartalmaznak vizet - a fő összetevő a kiváló minőségű bio olívaolaj. Más kozmetikai termékek előállításához más növényi olajokat, például mandula-, napraforgó- vagy mogyoróolajat is használnak. A kiváló minőségű olajokat hideg préseléssel állítják elő. Ezenkívül a termékeket növényi kivonatokkal gazdagítják.

Miért az olívaolaj? Évezredek óta a mediterrán térségben olívaolajat használnak a bőrápoláshoz. Különösen érzékeny és stresszes bőr számára ajánlott. Többek között a következő tulajdonságai miatt:

  • Hatékony antioxidáns, amely magas E-vitamint és polifenolokat tartalmaz.
  • Erősítő hatása van az epidermiszre, valamint a benne lévő esszenciális zsírsavaknak köszönhetően támogatja annak rugalmasságát.
  • Az olívaolaj nem zsírosít és non-komedogen - nem zárja el a pórusokat.

A MATARRANIA termékek csomagolását 30% -ban újrahasznosított üvegből készítik. A műanyag felhasználását minimálisra csökkentették. A külső csomagolás újrahasznosított kartonból készül.