MERME Berlin Exkluzív és tiszta natúrkozmetikumok

Bőrápolás minimális összetevőkkel - tiszta és vegán

A MERME Berlin olyan tiszta, egyszerű natúrkozmetikumokat kínál, amelyek nem tartalmaznak felesleges töltőanyagokat. Kizárólag a legmegbízhatóbb és leghatékonyabb alapanyagokat használják fel a termékek előállításához, amelyek fenntartható termesztésből, a világ minden tájáról származnak.

Marken / MERME Berlin

MERME Berlin: 16 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A MERME Berlin márkát 2016-ban Claire Ralston alapította, akinek a tiszta bőrápolás iránti szenvedélye már a College of Natural Beauty tanulmányai során kialakult. Végül - a nagymamája inspirációjára - megalkotta a bio ápolókat tartalmazó márkát, amely az Ő becenevét viseli: Merme

A MERME Berlin filozófiája: "minimalizmus a palackokban". A termékek kiváló minőségűek, nagyon hatékonyak, valamint nem tartalmaznak káros anyagokat. A márka terméksorozata a legjobb minőségű összetevőkből készül.

A MERME Berlin számára nagyon fontos a fenntarthatóság, valamint a környezet tiszteletben tartása, ezért a termékek előállításához vegán alapanyagokat használnak fel, majd újrahasznosítható üvegekbe töltik azokat, végezetül egy bio-pamutból készült csomagolásba kerülnek.