Maternatura Bio szépségrutin

Maternatura Bio szépségrutin

Fontos, hogy a haj szép és ragyogó legyen, de még fontosabb az egészséges fejbőr. Ahogy a föld tápanyagokkal látja el a növényeket, úgy táplálja és teszi széppé fejbőrünk hajunkat - ha egészséges. A szép haj végülis mindenki álma.

A Maternatura az első hajápoló termékekre specializálódott bio márka, amely termékei ugyanazt a hatást garantálják, mint a szilikont tartalmazó termékek, azonban teljesen szilikonmentesen, csak természetes összetevők által.

Ehhez a legnagyobb és legjobban specializált európai bio kozmetikai laboratóriumot használják. Harminc éves tapasztalatuk által sugározzák a természet szeretetét az ügyfelek számára. A Maternatura minősített bio kozmetikumokat kínál, amelyek speciálisan a haj számára kifejlesztettek és ugyanolyan hatást biztosítanak, mint a hagyományos szilikont tartalmazó termékek. Kivételes hatásukat AIAB és VEGAN OK minősített, kiváló minőségű, természetes összetevőik által érik el. A Maternatura jelenleg tizenegy bio kozmetikai ápoló rutint fejlesztett ki, amelyek az adott hajtípusokhoz igazodnak.

Melyek a Maternatura Bio szépségrutinjai?

Ezek olyan speciális ápolási rituálék, amelyek az adott hajtípushoz igazodnak. Ezek a rituálék négy lépésből állnak, amelyek figyelembe veszik a fejbőr és a haj különböző igényeit, így optimális eredményt garantálva. A Bio szépségrutin négy lépése:

1. lépés: Speciális beállítás - az egyéni kezelés alapja

Elengedhetetlen a faggyú, verejték, szmog és korábban használt formázó termékek bőrről és hajról való eltávolítása. Ugyanakkor fontos, hogy a bőr egyensúlya ne változzon a nem megfelelő kezelés által és olyan sampont válasszunk, amely helyreállítja a fejbőr működését.

2. lépés: Bőrkezelés

Az egyensúlyban lévő fejbőr képzi a szép, egészséges és fényes haj alapját. Egyértelmű összefüggés van a bőr állapota és a haj állapota között. Ha a bőr nem elég hidratált, a haj töredezett lehet. A zsíros hajtő és a száraz vagy korpás haj legtöbbször a fejbőr tápanyaghiányával függ össze. Ezért különösen fontos odafigyelni a bőrre. A virágvíz ápolók a gyökereknél kezelik a problémát, valamint értékes és funkcionális illóolajokkal gazdagíthatók az aromaterápia minden elve szerint.

3. lépés: Hajkezelés

Ez a lépés különösen a hosszú haj esetében fontos. A maszkok, kondicionálók és hajpakolások javítják a haj szerkezetét, valamint védik és erősítik a hajat, illetve fényt és jobb kezelhetőséget biztosítanak.

4. lépés: Hajformázás

Az utolsó lépés a haj formázásnak kialakítása. A szükségletektől függően - fürtös vagy egyenes haj, illetve rövid vagy hosszú - speciális termékekre van szükség.

Mint már említettük, tizenegy szépségrituálé van. Ezek az eljárások a speciális problémákhoz, valamint a bőr és a haj speciális igényeihez igazodnak.

Száraz bőr és haj: Regeneráló kezelés száraz, durva és unalmas bőr és haj esetén, amely nedvességet, fényt és rugalmasságot igényel.

1. lépés: Sampon kamillával

2. lépés: Regeneráló levendula ápoló

3. lépés: Hajmaszk napraforgó magolajjal

Zsíros bőr és zsíros haj: Normalizáló kezelés azoknak, akiknek haja vastag, nehéz és gyorsan zsírosodik.

1. lépés: Sampon cistus növénnyel

2. lépés: Normalizáló rozmaring ápoló

3. lépés: Tápláló Hajfolyadék sáfránnyal

Érzékeny bőr: Kiegyensúlyozó kezelés különösen azon érzékeny bőrű személyek számára, akiknek olyan problémái vannak, mint a viszketés és az égető érzet.

1. lépés: Enyhe sampon búzavirággal

2. lépés: Ápoló narancsvirággal

Erőtlen hajra: Serkentő kezelés mindenkinek, akinek a haja nem megfelelően nő és egyre ritkább.

1. lépés: Stimuláló sampon ylang ylang

2. lépés: Stimuláló hajápoló olívalevelekkel

Vékonyszálú haj: Volumenizáló kezelés erőtlen haj esetén.

1. lépés: Volumen sampon magnóliával

2. lépés: Revitalizáló rózsa ápoló

3. lépés: Volumen hajkondicionáló szalmagyopárral

Festett haj: Antioxidatív kezelés festett, szőkített vagy vegyileg kezelt haj számára.

1. lépés: Sampon borágával

3. lépés: Bazsarózsa hajbalzsam

Rakoncátlan haj: Anti-Frizz kezelés a rakoncátlan, összegubancolódott haj számára.

1. lépés: Sampon körömvirággal

2. lépés: Revitalizáló hajmaszk golgotavirággal

4. lépés: Anti-Frizz Hajfény-folyadék mezei zsurlóval

Egyenes haj: Kisimító kezelés a hajvasalók használatának befejezéséhez. Ideális természetesen sima vagy hullámos és göndör haj esetén.

1. lépés: Tavirózsa sampon

3. lépés: Gyömbérvirág hajkondicionáló

4. lépés: Kétfázisú folyadék kaktuszfüge virágokkal

Normál haj: A már egészséges, fényes haj ápolása.

1. lépés: Hibiszkusz sampon

3. lépés: Hibiszkuszos kondicionáló

Babahaj: A gyermekek ápolása és higiéniája

0. lépés: BABY Nyugtató testápolóolaj zabbal (ebben az esetben a 0. lépés a sampon használata előtt a bőr ápolását foglalja magában).

1. lépés: BABY Enyhe sampon és fürdető lenvirággal

2. lépés: Nyugtató kamilla ápoló

Szakáll és férfi haj: A férfiak ápolása és higiéniája

1. lépés: TOP MAN 2in1 Élénkítő tusfürdő és sampon baobabbal

3. lépés: TOP MAN Haj és szakáll kondicionáló babérral

A Maternatura hajápoló terméket itt találja.