HEJ ORGANIC - Gyengédség az érzékeny bőr számára

HEJ ORGANIC - Gyengédség az érzékeny bőr számára

A német, divatos és vegán márka, a HEJ ORGANIC a natúrkozmetikumok széles választékát kínálja, valamint egy ápoló sorozatot az érzékeny bőr számára. Vizsgáljuk meg közelebbről, hogy mi is jellemzi pontosan ezt a bőrtípust, és hogyan lehet optimálisan ápolni. Mert az érzékeny bőr nem vicc! A megfelelő ápolás, azonban szórakoztató lehet, mivel a megfelelő kozmetikumok segítségével biztosíthat mindent a bőr számára, amire szüksége van, ezáltal visszanyerheti az egyensúlyát. Tegye ismét ragyogóvá az arcbőrét.

Mi is tulajdonképpen az érzékeny bőr?

Fontos tudni, hogy tulajdonképpen mi is az érzékeny bőr és mire van szüksége. Az intenzív védelem és ápolás a környezeti hatásokkal szemben elengedhetetlen érzékeny bőrtípus esetén, mivel a csökkent védőgát funkciók miatt a bőr tisztátalanságra, bőrpirosodásra és irritációra hajlamosabb. Különösen az évszakok váltakozásakor, tavasszal és télen, a fűtés száraz levegője, a szél és a hideg miatt különösen erős, és intenzív ápolást, valamint gyengéd támogatást igényel. Az érzékeny bőr könnyedén kiegyensúlyozatlanná válhat, az erős tisztítók és egyes ápoló összetevők vagy illatok irritációhoz vezethetnek. Azonban a nap, a hő vagy a stressz is lehet egy olyan tényező, amelyet bele kell kalkulálni a bőrápolásba.

Enyhe tisztítás és intenzív ápolás

A tisztítás a bőrápolás egyik alappillére, ezért is kezdjük mindig ezzel. Érzékeny bőr esetén mindig különösen gyengéd összetevőket tartalmazó tisztítókat kell használni. A legalkalmasabb erre a Sensitive Face Care szappan, mivel a pH-értéke megegyezik a bőr pH-értékével, ezáltal nem befolyásolja annak egyensúlyát és védekező funkcióját sem. Azonban nagyon fontos odafigyelni a víz hőmérsékletére: A víz langyos legyen, mivel a túl meleg vagy a túl hideg irritációt okozhat. Ezenkívül kerülje a peeling használatát. A tisztítás után óvatosan törölje szárazra a bőrét egy tiszta törölköző segítségével, fontos ne dörzsölje.

Az ezt követő ápolásnak a lehető legenyhébbnek kell lennie, azonban intenzív ápolást kell biztosítania, amely támogatja a védőgát megerősítését - gyengéd és nyugtató tulajdonságokkal. A szabály: a kevesebb több! Minél kevesebb összetevőt tartalmaz egy termék, annál kevesebb bőrirritációt okozhat. A HEJ ORGANIC által gyártott Sensitive Oil szérum és Sensitive 24H krém egy verhetetlen duó az optimális bőrápolás szempontjából. A szérumot felviheti tisztán, a krém használata előtt, vagy a krémhez keverve. A szérum kellemes hidratáltságot és gyönyörű ragyogást biztosít, míg a krém reggelente és esténként alkalmazva, intenzíven hidratálja és nyugtatja a bőrt. A sorozat összes ápoló terméke regeneráló kenderolajat és nyugtató kivonatokat (kamilla és zab) tartalmaz, valamint védik a bőrt.

Odafigyeléssel, gondoskodással és kiegyensúlyozott életmóddal a legérzékenyebb bőr is megnyugtatható és ismét ragyoghat!

Fedezze fel a gyengéden ápoló termékek széles választékát!