Pai Skincare Kukui & Jojoba Bead Skin Brightening hámlasztó

Innovatív mikro-peeling érzékeny bőrre.

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

A termék új változata:

Leírás

A Pai Mikro-peeling-rendszer különösen gyengéd és fiatalosabb megjelenést biztosít. Megszabadítja a bőrt az elhalt hámsejtektől, valamint egyenletessé teszi azt anélkül, hogy károsítaná a bőrsejteket. A peeling gél az alkalmazás során gyengéd, selymes tejként alapos tisztítást és látható ragyogást biztosít. Omega-3 és -6 zsírsavakban gazdag és bezárja a nedvességet a bőrbe. Abszolút tenzid és alkohol mentes. A peelingezés innovatív, ultra gyengéd formája.

Számos hagyományos peeling tartalmaz durva szemcséket, amelyek károsíthatják és irritálhatják a bőrt. Ez a Pai peeling mikro-rendszere által azonban védi a bőrt. Lágyan siklik, eltávolítja az elhalt hámsejteket és a szennyeződéseket. Egzotikus növényi olajokban gazdag, amelyek táplálják, felfrissítik és kisimítják a bőrt. A világosabb és egyenletesebb arcszínért!

Ideális érzékeny és problémás bőrre.

Alkalmazás: 2 nyomásnyi gélt vigyen fel arcára. Körkörös mozdulatokkal masszírozza el. Hagyja ki a szemkörnyéki területet. Vízzel alaposan öblítse le.
A pumpás adagolót minden használat után zárja le. Ne tegye ki közvetlen napsugárzásnak vagy erős hőhatásnak. Csak külső alkalmazásra. Tárolja hűvös, száraz helyen. Felbontás után 6 hónapon belül felhasználandó.

Márka: Pai Skincare

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Pai Skincare Kukui & Jojoba Bead Skin Brightening hámlasztó

36 vásárlói vélemény más nyelven

4,2 az 5 csillagból
5 csillag
34 (47%)
4 csillag
24 (33%)
3 csillag
8 (11%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
5 (7%)

71 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 36 vásárlói vélemény más nyelven.