Varázslat Dániából

Varázslat Dániából

A dán Urtekram natúrkozmetikai márka ápoló termékei skandináv tisztaságot, életstílust és melegséget visznek fürdőszobájába. A termékek fekete áfonya, tőzegáfonya, borókabogyó és rózsa kivonatot tartalmaznak. Ideális ajándék karácsonyra.

KARÁCSONY DÁNIÁBAN?

Dániában december elsején gyújtják meg a gyertya naptárt, amelyet fokozatosan 24-ig égetnek el. A karácsony előtti időszakban számos családi és baráti összejövetelt rendeznek: a Julenfrokost egy karácsonyi ebéd, ahol a család, a barátok és a kollégák ülnek össze. Mindenfelé tartanak karácsonyi vásárokat. A karácsony már december 23-án elkezdődik, a fa feldíszítésével. Természetesen az ajándékok sem hiányozhatnak egy fa alól sem.

AJÁNDÉKÖTLETÜNK: EGY SZERETETTELJES ÖLELÉS

Az idei évben megtapasztaltuk mennyire fontos, hogy közel legyünk a szeretteinkhez. Sajnos jelenleg más módot kell találni az ölelésre. Erre nyújt megoldást az Urtekram a natúrkozmetikai termékek segítségével. Az Urte „gyógynövényt”, a Kram pedig „ölelést” jelent.

Az Ecocert Cosmos Organic minősített Urtekram ápoló termékek bogyókból, virágokból és levelekből álló hatékony összetevőket tartalmaznak. Ápolják, valamint kényeztetik a testet és a lelket. A 99-100% -ban természetes eredetű összetevőket tartalmazó formulák biológiailag könnyen lebonthatóak. 100% vegán, valamint a termékeket növényi alapú, 85% cukornádhulladékba csomagolják. Az ápoló termékeket Skandináviában fejlesztik ki és gyártják, ezáltal biztosítva az északi életformát és a természet iránti szeretetet. Egy ajándék nem helyettesítheti a testi közelséget, azonban szeretetteljes érzést nyújt. Ideális ajándékötletek:

Nordic Berries - tápanyagban gazdag vitaminlöket

A gyümölcsös Nordic Berries ápoló sorozat a skandináv bogyók édes illatát viszi el fürdőszobájába. A homoktövist, a fekete áfonyát és a tőzegáfonyát tartalmazó bio-kivonatok vitaminokat és antioxidánsokat biztosítanak a bőr és a haj számára. A gyümölcsös összetevők kényeztetik az érzékeket, valamint szükséges ellátást nyújtanak különösen a téli hónapokban. A hialuronsavval kombinált vitaminok és antioxidánsok hidratálják a bőrt, a fűzfakéreg kivonat támogatja a bőr egyensúlyának helyreállítását.

Rose - virágos, lágy érintés

A Rose ápoló sorozat finom, damaszkuszi rózsa illattal kényezteti az érzékeket. Az Urtekram cég származási helyét „Rózsák városa” néven is ismerik. A bio rózsaolaj nyugtató és ápoló tulajdonságairól ismert.

Men - ápoló termékek férfiak számára

A Men ápoló sorozat férfias, friss illattal skandináv ápolást biztosít férfiak számára. A 2-in-1 ápoló termékek bio-baobab, bio-édesgyökér és bio-aloe vera kivonatot tartalmaznak.

Fedezze fel az URTEKRAM termékek széles választékát!

Az URTEKRAM cégről

Tudta, hogy a Nordic Beauty Brand Urtekram csaknem 50 éve létezik: a cég Dánia szívében bio-élelmiszereket és natúrkozmetikumokat állít elő. Az „Urtekræmmer”-t - természetes élelmiszereket áruló üzlet - 1972-ben, Koppenhágában nyitották meg. A manapság is működő gyártási helyet 1989-ben, a dániai Észak-Jütlandban, a Mariager-fjordon építették fel. Vidéki, nyugodt és családias légkör jellemzi. A gyógynövények és növényi összetevők biológiailag lebonthatóak. Minden összetevő vegán, természetes eredetű, Ecocert Cosmos Organic minősített. A csomagolások növényi eredetű cukornádhulladékból készülnek. Azonban az Urtekram sokkal többet jelent! A természet szeretetteljes, meleg ölelése! Urtekram:

URTE | Gyógynövény
KRAM | Ölelés