Schüssler Natur CosMEDics

Schüssler Natur CosMEDics - holisztikus, természetes és egyénre szabott igények szerinti szépségápoló.
Alapvető ásványi sók olyan értékes és természetes összetevőkkel kombinálva, mint a shea vaj, valamint az argán és jojoba olaj. Az egészséges és ragyogó bőrért!

Kategóriák:

Schüssler Natur CosMEDics: 33 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

Schüssler terápia - egyedi gyógymód

Ennek az egyedülálló terápiás rendszernek az ötlete a német homeopátiából és Dr. Wilhelm Heinrich Schüsslertől származik. Alternatív gyógymód ásványok segítségével. Nincs más ehhez hasonló kezelés, amely ennyire egyénre szabott, komplex gyógyító módszert állít össze a szervezet ásványi anyag háztartásának egyensúlyba hozásához. Azi ásványi anyag-hiány tünetei nagyon sokrétűek, amelyeket az arcbőr színe, tónusa és fénylése alapján egyszerű azonosítani. Dr. Schüssler az évek során felfedezte, hogy a bizonyos ásványi anyagok hiányának hatására, melyik jellemző elváltozások jönnek létre.
Az ma már köztudott, hogy a testnek szüksége van bizonyos ásványi anyagokra, a sejtek optimális működéséhez. Létezik egyensúlytalanság, ami által az anyagcsere folyamatok felborulhatnak. Az ásványi anyag háztartást számos tényező befolyásolhatja: az életkor előrehaladtával a ráncok mélyebbek lesznek, a nem megfelelő táplálkozás miatt gyakran a bőr túlsavasodás jeleit mutatja, a méreganyagok felhalmozódása miatt alakulnak ki a grízek, a sápadt bőr pedig a kimerültségről tanúskodik ... de sok más dolog is jelezheti az egyensúly változását vagy a megnövekedett az ásványi anyag szükségletet.
Mindez képezi a Schüssler terápia alapját, amely nagy jelentőséggel bír ásványi anyag hiány esetén.

Arc- diagnosztika

A finom ráncok és finom vonalak, az arcbőr elszíneződése és a fénylő részek mind valamilyen ásványi só hiányát jelzik. Rendkívül fontos, hogy ezekre a jelekre még időben felfigyeljünk. A Schüssler terápiával bizonyos betegségek megelőzhetőek. A krémek előnye, hogy a hatóanyagok gyorsan felszívódnak a bőrben és ott hatnak, ahol szükség van rájuk.

Schüssler Natur CosMEDics termékei garantáltan:

  • Natrue-minősítettek
  • 100%-ban természetesek
  • Shea vajjal készülnek
  • parabénmentesek
  • allergénmentesek
  • nem tartalmaznak ásványolaj származékot