TEA Natura Henna Piros "Mogano"(Lawsonia + Indigofera)

Gyengéd színező variálható színintenzitással!

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

A termék új változata:

Leírás

A henna festés a hajszínezés egyik legrégibb módja. A hagyományos hajfestékekkel összehasonlítva biztonságosabb és kevésbé káros. A TEA Natura Henna indiai Fairtrade projektekből származik.

A henna nem csak színezi a hajat, hanem több erőt és teltséget is biztosít. Rendszeresen alkalmazva regenerálja és erősíti a fejbőrt, valamint erősebbé és ragyogóbbá teszi a hajat, valamint csökkenti a korpásodást. Az arab országokban a henna használata a mindennapok része.

Számos kereskedelmi henna termék tartalmaz Sodium Picramate adalékanyagot, amely egy szintetikus eredetű rögzítőszer. A TEA Nattura Henna termékek természetesen nem tartalmazzák ezt az összetevőt.

Alkalmazás: A haj hosszától függően keverjen össze 4 evőkanál port forró vízzel és készítsen homogén, krémes pasztát. A szín tartósságának növelése érdekében adjon némi almaecetet vagy citomlevet a pasztához, majd vigye fel nedves hajára. Hagyja 1-2 órát hatni. Ezalatt zuhanysapkával fedje le haját.
Körülbelül egy óra múlva az első piros árnyalatok láthatóvá válnak. A nagyobb színintenzitás érdekében a hatóidő 2-3 órára növelhető.

Az Indigó ebben a hajszínezőben megakadályozza a túl vörös árnyalat képződését és elfedi az ősz hajat.
A stabilabb színerő elérése érdekében alkalmazza a terméket a kezelések elején gyakrabban. Ezután alkalmazása kb. 20 naponta elegendő.

Márka: TEA Natura
Kiegészítők

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: TEA Natura Henna Piros "Mogano"(Lawsonia + Indigofera)

102 vásárlói vélemény más nyelven

4,4 az 5 csillagból
5 csillag
101 (63%)
4 csillag
34 (21%)
3 csillag
13 (8%)
2 csillag
6 (3%)
1 csillag
5 (3%)

159 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 102 vásárlói vélemény más nyelven.