Zao Francia kozmetikumok

Exkluzív bio smink termékek!

ZAO - essence of nature: kiváló minőségű dekoratív kozmetikumok újratölthető bambusz tokokban. A ZAO az első újratölthető smink márka, amely 100% -ban természetes és az ECOCERT szigorú irányelvei szerint minősített.

Vásárlás kategóriák szerint

Zao: 97 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A ZAO egy olyan márka, amely a francia Cosm'Etika-hoz tartozik. 2012-ben három barát alapította, akik számára fontos volt a természet, a fogyasztás tudatos kezelése és a környezetre gyakorolt ​​hatása. Ezért úgy döntöttek, hogy mélyreható értékek és filozófiák szerint készítik el bio smink termékeiket.

Az inspirációt az ázsiai régió adta. A termékek csomagolásához bambuszt használnak, amely a többi fához képest rendkívül gyorsan növekszik.

Ezenkívül a készítményekben is megtalálható a bambusz, porosított léként, levél hidrolátként és gyökér macerátként. A növény kovasavban gazdag. Ez az elem természetesen előfordul szervezetünkben is és kulcsszerepet játszik a kollagénszintézisében, amely felelős a szövetek rugalmasságáért.

A ZAO termékekben felhasznált bambuszfajok nem tartoznak bele a veszélyeztetett pandák étrendjébe. A ZAO a Phyllostachys Nigra, Bambusa Arundinacea és a Phyllostachis Bambusoides fajokat használja fel, amelyek 1000 m tengerszint feletti magasságon nőnek és olyan területeken teremnek, amelyek távol vannak a pandarezervátumoktól.