Farfalla Aromakids

Farfalla Aromakids

Az erős, nyugodt és motivált gyermekek számára

Kicsi gyermek, nagy gyermek - mindegyik az első naptól kezdve egy teljes értékű személy, saját tulajdonságokkal, érzelemmel és sajátosságokkal. Az életvitelük nagyon eltérőek lehetnek - és ők (valamint a szüleik) különböző kihívásokkal néznek szembe. Az illóolajok hatékony segítséget nyújtanak, amelyek felvidítják vagy megnyugtatják, koncentrációt, erőt és ellazulást biztosítanak, amikor a gyermekek érzelmileg túlterheltek, bizonytalanok, izgatottak: Először válnak külön a szüleiktől, ez azt jelenti, hogy az iskolai napokkal vagy a vizsgákkal/dolgozatokkal stb. egyedül kell megbirkozniuk. Mások idegesek és nyugtalanok és segítségre van szükségük ahhoz, hogy megnyugodjanak.

2019 -ben a farfalla bemutatta saját babasorozatát a "from parents to parents" mottóval, majd idén az Aromacare termékcsalád csodálatos illataival bővült a választék, amelyet az idősebb gyermekek számára fejlesztettek ki: legyen szó óvodásokról, első osztályosokról vagy tinédzserekről - a termékek nagyon illatosak, így a gyermekek fogékonyak az illatanyagokra. Pozitívan reagálnak az illóolajok érzéki ingereiren. A négy évtizedes, aromaterápiás szakértelemmel a farfalla három használatra kész, 100%-ban természetes Aromacare termékeket fejlesztett ki gyermekek számára, amelyek támogatást nyújtanak számukra. Ezenkívül az Aromakids illatok egy fontos érzést közvetítenek: "Mindig itt vagyok neked".

Hogyan alkalmazzam az illóolajokat iskolai támogatásra?

 • Először a kérdés: milyen témával kapcsolatban van szüksége a gyermekemnek támogatásra?
 • Gondolja át, hogy mit szeret és mit nem a gyermekem (utálja a kamillateát, szereti a grapefruitot vagy a kerti levendulát stb.)
 • A gyermekek gyakran maguknak találják meg a megfelelő illatokat

 • Koncentrációt fokozó és élénkítő illóolajok iskolai és házi feladatokhoz:
  Például bergamott, borsmenta (6 éves kor alatt nem), citrom, bergamott menta vagy a "Tanulás szívesen" illatkeverék.
 • Lélektapasz, amely oldja az iskola és vizsga/dolgozat okozta szorongást:
  Például finom levendula, római kamilla és római kamilla Svájc, narancsvirág vagy a "Csak nyugodtan" Aromakids Roll-on (praktikus: közvetlenül és hígítás nélkül is használható a bőrön)
 • Bátorító, amely önbizalmat, bátorságot és jó hangulatot biztosít:
  Például vérnarancs, vörös mandarin, himalájai cédrus
 • Nyugtató támogatás, amelyek segítenek egy fárasztó nap után megnyugodni:
  Például finom levendula, mandarin (kis adag), citromfű, narancsvirág, bergamott menta vagy az Aromakids "Édes álom" bio szobaspray
 • A kiválasztott illóolajok receptkeverékekhez, illatos társként (illatos toll, illatkő, zsebkendő) vagy szobaillatosítóként is használhatók
 • Az illatos toll vagy az illatos zsebkendő ideális támogatást nyújtanak az iskolában. Otthon egy aromalámpa vagy egy párologtató kiváló a megfelelő illóolaj elpárologtatására házi feladat íráshoz vagy esti nyugtalanság esetén.

Alkalmazási tippek aromaterápiához iskolás gyermekek számára

 • Illatlámpa tanuláshoz/ házi feladat íráshoz (1-3 csepp)
 • Illatos toll vagy illatos zsebkendő, önállóan alkalmazva a tanítás alatt (3 csepp)
 • Fürdőadalékként este (bátorításként, szorongás ellen és pihenéshez), oldjon fel 4-6 csepp illóolajat 3 evőkanál tusfürdőben/habfürdőben és adja hozzá a fürdővízhez
 • Készítsen saját keverékeket a megfelelő tulajdonságokkal rendelkező illóolajokból, például hasmasszázsolajként, lábolajként (0,5%-os hígítás = 1-2 csepp illóolaj, 15 ml növényi olajhoz)
 • Illatos Roll-on a bőrön történő alkalmazáshoz: 10 ml bio jojobaolaj (az eltarthatósága miatt - más olajok gyorsan megromlanak), plusz 2-4 csepp illóolaj (megfelelő választás a gyermek számára)

Tedd - Ne tedd: Aromaterápia gyermekek számára

 • Először: első osztályú, bio minőség az olcsó "aromás olajok" helyett

A kiváló minőségű illóolajokat mindig botanikai névvel, növényi résszel, kivonási módszerrel, termesztési módszerrel, származási országgal, minősítő szervezettel stb., valamint leírással (100% -ban természetes illóolaj) kell ellátni. Ügyeljen a bio minőségre vagy bio vadgyűjtésre. A jó illóolajoknak (a bonyolult kivonási és gyártási folyamat miatt) megvan a maguk ára.

 • Másodszor: gyermekek számára való alkalmasság

A gyermekek nem kicsi felnőttek - bizonyos illóolajok, amelyek problémamentesek és hasznosak a felnőttek számára, veszélyesek lehetnek a gyermekek idegsejtjeire vagy légzőrendszerére. Nem elegendő egyszerűen beállítani a megfelelő adagolást.

A mentolt és kámfort tartalmazó olajok, mint az összes menta (kivéve a bergamott menta), a kámfor, a rozmaring, a zsálya, az izsóp, a körtike, valamint az eukaliptolt tartalmazó olajok nem alkalmasak gyermekek számára.

 • Harmadszor: megfelelő adagolás

Kizárólag bio növényi olajban (pl. mandulaolaj vagy orbáncfűolaj), bio növényi vízben vagy alkoholban (babák számára nem) gyermekbarát hígítás mellett lehet felvinni a kiválasztott illóolajat a bőrre. 1-2 csepp illóolaj 1 evőkanál (15 ml) növényi olajban feloldva, megfelel a gyermekeknek ajánlott 0,5% -os hígításnak. Csak megbízható forrásokból származó recepteket használjon, valamint bízzon a saját orrában - néhány csepp gyakran túl sok lehet a keverékhez.