Dr. Hauschka Kiváló minőségű bio- és natúrkozmetikumok

A Dr. Hauschka egy úttörő vállakozás a natúrkozmetikumok területén. Kiváló minőségű, minősített natúr- és biokozmetikumai a természettel összehangoltak.

Vásárlás kategóriák szerint

Marken / Dr. Hauschka
 • ...
 • Szűrő

  Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

  A termékek előállítása során a hangsúly a bőrön, mint élő szervezeten, valamint az emberek egyediségén van.

  A Dr. Hauschka kínálatában nem csak ápoló termékek, hanem dekoratív kozmetikumok is megtalálhatóak. A gyógynövények gondosan válogatott keveréke, valamint az egyes viselők egyediségének tiszteletben tartása által jöttek létre ezek az egyedülálló smink termékek. A smink termékek fő feladata nem az elfedés, hanem minden egyes felhasználó egyedi szépségének kihangsúlyozása.

  A Dr. Hauschka 1967 óta állítja elő ápoló, 1999 óta smink termékeit, kínálatunk folyamatosan bővül. (WALA)

  A környezet tiszteletben tartása mellett a fenntarthatóság is fontos szerepet játszika a cég filozófiájában. A Föld egy komplex szervezet, amelyben a különböző keringési folyamatok átszövik egymást és egy stabil rendszert alkotnak. Amíg az emberek felelősségteljesen integrálódnak benne, addig a rendszer meg tudja őrizni stabilitását.

  • Növények, olajok és viaszok szinte kizárólag ellenőrzött biológiai gazdálkodásból, lehetőség szerint biodinamikus minőségben és méltányos kereskedelemből származnak.
  • Gondolkodás és munkavégzés összhangban - például az esővíz használata a könnyen újrahasznosítható csomagolóanyagok esetében.
  • Erőforrások megtakarítása, amikor csak lehetséges: évek óta 100 százalékos hitelesített zöldáram, hővisszanyerő, a Föld hőmérsékletének használata a légkondicionáló esetében, a személyzet számára szolgálati kerékpárok és a tömegközlekedési költségek átvállalása.
  • A Dr. Hauschka számára fontos a partnerség az egész világban - shea vaj ellenőrzött biológiai gazdálkodásból, Burkina Fasoból vagy damaszkuszi rózsaolaj Afganisztánból.

  A vállakozás célja, hogy a közösség segítségével sikerüljön megőrizni a Földet gyermekeink és a jövő generációk számára.