Eau Thermale JONZAC natúrkozmetikumok

A francia márka teljes kínálata

Az Eau Thermale JONZAC termékek bőrének természetes lelkitársai - gyengéd ápolás a hipoallergén termálvíz és a biomimetikus összetevők által, valamint a lehető legnagyobb kompatibilitás a legérzékenyebb bőrtípusok számára is!

Vásárlás kategóriák szerint

Marken / Eau Thermale JONZAC

Eau Thermale JONZAC: 74 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

Az Eau Thermale JONZAC márka a LÉA NATURE francia laboratórium által kifejlesztett új bőrápoló termékcsalád, amely támogatja a kozmetikumok hatékonyságát, miközben tiszteletben tartja a természetet és a bőr fiziológiai folyamatait. Az Eau Thermale JONZAC kozmetikumok tehát a természet és a bőr tiszteletben tartásával a legjobb kozmetikumokat kínálja :

  • a hagyományos kozmetikai termékeknél várt hatékonyság
  • hipoallergén készítmények
  • biztonság a természetesség, valamint a megkérdőjelezhető vagy káros anyagok hiánya által

Az Eau Thermale JONZAC a lehető legnagyobb kompatibilitást mutatja a bőrrel, valamint tiszteletben tartja a legérzékenyebb bőrtípusokat és maximális hatékonyságot biztosít.

Izotóniás víz:

A bőr 70%-ban ásványi anyagban gazdag vizet tartalmaz. Bármely ápolóban található víz kapcsolatba lép a bőr vízével. Ha az azokban előforduló ásványi koncentrációk eltérőek, a sejtek természetes egyensúlya megzavarodhat. A Jonzac forrásaiból származó termálvíz izotóniás, ami azt jelenti, hogy ásványi anyagtartalma hasonló a bőrsejtekben található vízhez. Így a bőr teljes mértékben kihasználhatja a bio-hitelesített és hipoallergén hatású Eau Thermale JONZAC termékek hatékonyságát.

Biomimetikus formula:

Bőrünk természetesen víz- és olajrétegből áll. Ha ez a lamelláris szerkezet az ápoló termékek által destabilizálódik, úgy az kiszáradáshoz, száraz érzethet vagy irritációhoz vezethet.

Éppen ezért az Eau Thermales JONZAC úgy döntött, hogy lamelláris összetevőkre és emulgeálószerekre épülő formulákat hoz létre, amelyek lehetővé teszik a krémek számára, hogy a bőr szerkezetét utánozza. A hipoallergén készítmények ezáltal különösen kompatibilisak a bőrrel, így optimális hatékonyságot biztosítanak.

Hypoallergén Bio-Bnow-How:

A bőr olyan élő szervezet, amelynek természetes egyensúlya könnyen destabilizálható. Minden Eau Thermale JONZAC termék bio-minősített és garantáltan nem tartalmaz szintetikus összetevőt. A 100% -ban hipoallergén receptúra minimalizálja az allergiás reakciók kockázatát.

A termálvíz rendkívüli tulajdonságai:

  • Hipertermikus: 62 ° C
  • Bakteriológiailag tiszta: 1850 méter mélységből kivont
  • Különösen gyengéd
  • Hipoallergén
  • Regeneráló, nyugtató és anti-irritáló hatású