ELIAH SAHIL Beauty Natúrkozmetikumok

Innovatív, fenntartható ápoló termékek a teljes test számára

Az ELIAH SAHIL Beauty termékek válogatott, kiváló minőségű alapanyagokból és ápoló összetevőkből állnak - röviden: a legjobb, amit a természet kínálhat!

ELIAH SAHIL Beauty: 30 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

Már az 1990-es években Silvio Perpmer - az Eliah Sahil alapítója és vezérigazgatója - megalapította a nemzetközi tisztító és mosószer márkát, a Planet Pure-t. Az Eliah születésével, létrehozott egy 100%-ban természetes és kíméletes natúrkozmetikai márkát a bőr és a haj ápolására. Azóta a bio-minősítéssel rendelkező márka innovatív, egyedi termékeket fejleszt ki. Különösen kiemelkednek a por alapú termékek - például a nedves hajmosáshoz használható porsampon. Ezáltal 70%-kal több víz takarítható meg a hagyományos samponokhoz képest.

Az alapanyagokat a legtisztább formában dolgozzák fel. A gyógynövényekből, virágokból és ásványi anyagokból származó, kiváló minőségű esszenciákat gyengéden vonják ki és gondosan dolgozzák fel, hogy a hatóanyagok - a rózsa- vagy mosódiómagolaj, gyógyító föld, ginzeng - hatóerejüket kifejthessék. A 100%-ban vegán alapanyagok ellenőrzött biológiai gazdálkodásból származnak, valamint a termékeket állatkísérlet mentesen állítják elő.

Az Eliah-Sahil műanyagmentes csomagolásokat használ, valamint minden tartó 100% -ban újrahasznosítható és biológiailag lebomló.

Azért, hogy valamit visszaadhasson valamint a természetnek, az Eliah Sahil az egész világon támogat fenntartható és társadalmi projekteket.