Fangocur Akné Ásványi szappan

Enyhítő tisztátalanságok és rosacea esetén

KiárusítvaMár nem gyártott

Leírás

Speciális tisztítás arcra és testre (reggel és este) akné, pattanások, mitesszerek, tisztátalanságok és rosacea esetén. A szappan Ausztriában kézzel készült és 6 hétig természetesen érlelt.

A szappan működési elve: A bőr alapos, de gyengéd tisztítása, valamint a lerakódott anyagcsere végtermékektől való megszabadítása. Alkáli hatású, visszaállítja a bőr víz-lipid köpenyét és védi a kiszáradástól. Ezáltal kiszáradás nélkül tisztíthatja bőrét. Az összetevők (kén és ásványok) meggátolják a gyulladásos folyamatokat. Alkalmazza reggel és este (este az Akné Ásványi maszk használata előtt).
Fontos: Az Akné Ásványi szappan ideális kombinálható a fangocur Akné Ásványi maszkkal az akné, pattanások, mitesszerek, tisztátalanságok és rosacea kezelése esetén, a tökéletes eredmény elérése érdekében.

A szappan mindennapi használattal kb. 1 hónapra elegendő (csak az arc tisztítására használva még tovább). Ajánlott a napi hajmosáshoz!

Termékfajták: Szappanok
Bőrtípus: Zsíros bőr, Tisztátalan bőr
Márka: Fangocur

Összetevők

Összetevők: tiszta fango gyógyító föld, olívaolaj, kókuszolaj (ellenőrzött biogazdálkodásból), illetve teljesen természetes, antiallergén olaj esszenciák. Tiszta és természetes. Szintetikus összetevő, állatkísérlet és tartósítószer mentes!

Über fangocur

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Fangocur Akné Ásványi szappan

8 vásárlói vélemény más nyelven

3,9 az 5 csillagból
5 csillag
6 (46%)
4 csillag
4 (30%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
1 (7%)
1 csillag
2 (15%)

13 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 8 vásárlói vélemény más nyelven.