Feele természetes állatápoló termékek

Fenntartható és biztonságos termékek a boldog négylábúakért

A Feele márka elsősorban a négylábú házőrzők és cirmosok szeretetteljes gondoskodásáról és jólétéről szól. A természetből származó értékes összetevők biztosítják a termékek magas minőségét. Az innováció és a természetesség egyértelműen az előtérben áll, és valami egészen különlegessé teszi a márkát. Háziállata hálás lesz Önnek.

Marken / Feele

Feele: 18 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A Feele megalapítása Alexandra Gadschnak köszönhető, aki nagy állatbarát, és akinek mindig is az volt az álma, hogy valami sajátot alkosson. Sok éves marketinges tapasztalatának köszönhetően sikerült megosztania a világgal a háziállatok számára kifejlesztett értékes termékeit és az állatgondozás iránti szenvedélyét.

Rengeteg szeretettel és nagy időbefektetéssel elhatározta, hogy kideríti, mi szépítheti és egyben könnyítheti meg négylábú barátaink életét. A Feele eredetileg csak egy olyan márka volt, mely wellness- és ápolási termékeket gyártott az emberek számára. Gadsch ügyfelei azonban egyre gyakrabban kezdtek érdeklődni afelől, hogy bizonyos termékeknek nincs-e állatok számára készített változata. Így nem tudta kiverni fejéből, hogy a szőrös kiskedvencek számára is készítsen ápolószereket. Szerencsére! A Feele nemcsak átfogó ápolást kínál, hanem védelmet is nyújt a kullancsok, atkák, szúnyogok és bolhák ellen. Erősítse állatai egészségét intenzív mancs- és szőrápolással, kezelje a kisebb sérüléseket és teremtsen megnyugtató környezetet a nyugtalanság pillanataiban. Mindezt megteheti a Feele termékeivel, melyeket az állatok és a környezet iránti szeretet inspirált.

A termékek nem tartalmaznak:

  • szükségtelen műanyag csomagolásokat
  • tartósítószereket
  • mesterséges illatanyagokat