Fleurance nature Natúr- és bio kozmetikumok

Kiváló minőségű francia ápoló termékek az egész család számára

A Fleurance nature márkánál mindig is meg voltak győződve arról, hogy a bio termékek jót tesznek az egészségünknek és a környezetünknek. Ezért az a céljuk, hogy ezt a lehető legszélesebb tömeg számára elérhetővé tegyék.

Vásárlás kategóriák szerint

Fleurance nature: 153 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A Fleurance Nature márkát 1972-ben alapították az azonos nevű településen, Département Gers-ben, Franciaország délnyugati részének szívében. Már a kezdetekkor felismerték, hogy szoros összefüggés van az étrend, az egészség, a jólét és a szépség között. A vállalkozás célja a természetközeli mezőgazdaságon egészséges, természetes termékek előállítása volt. A bővítés és a modernizáció után a Fleurance piacvezetővé vált Franciaországban, azonban továbbra is hű maradt a gyökereihez: a legjobb természetes hatóanyagok kiválasztása az egyensúly és a közérzet megőrzése érdekében a mindennapokban.

Az évtizedes fennállásuk alatt a márka egy fontos know-how-t fejlesztett ki a növények, a természetes összetevők és a természetes termékek összetételének területén. A kutatási részleg saját tudományos és hatékonysági tanulmányokkal foglalkozik. Ezenkívül az összes terméket a Best Practice szerint állítják elő és ellenőrzik. A Fleurance optimális biztonságot és nyomon követhetőségét biztosít a termesztéstől a késztermékekig. Csak a legjobb alapanyagokat használják fel, a lehető leghatékonyabb, természetes összetevők kinyeréséhez. A növényekkel kapcsolatos tapasztalatokat hagyományos know-how-val és tudományos szakértelemmel kombinálják a legjobb hatóanyagok kiválasztásához és adagolásához.
Ezenkívül a termékeket a legszigorúbb kritériumok szerint minősítik, valamint rendszeres, szigorú ellenőrzéseknek vetik alá. A Fleurance nature által gyártott összes terméket Franciaországban vagy a partner laboratóriumokban, Németországban, Belgiumban és Olaszországban állítják elő és ellenőrzik.

A fenntarthatóság a Fleurance nature számára nagyon fontos. Ezért ügyelnek arra, hogy a környezetre gyakorolt hatás a lehető legalacsonyabb legyen a gyártás, a csomagolás, a logisztika stb. során. Ezenkívül a vállalkozás a társadalmi kérdésekkel is foglalkozik, valamint támogatja a szívükhöz közel álló projekteket, különösen a "1001 Fontaines pour demain" ivóvíz projektet, amelynek alapja a fenntartható fejlődés modellje, valamint a "Les jardins de Cocagne" - a helyi bio gazdálkodások szakmai intengrációval kapcsolatos projektet.